Μουντιάλ 2010

Δεύτερη φορά… αόμματος! (video)

Ούτε… δεκάλεπτο δεν πέρασε από την απόφαση του Χόρχε Λαριόντα να μη μετρήσει το κανονικό γκολ του Λάμπαρντ στο παιχνίδι με τη Γερμανία και τα αγγλικά Μέσα πρέπει να είχαν ξεκινήσει ήδη τη σάρωση του… «βρώμικου» παρελθόντος του! Μπορεί, λοιπόν, η αυθόρμητη φράση, μόλις έβλεπες τη φάση, να ήταν το «δεν ξανάγινε», ωστόσο μια πρόχειρη ανασκόπηση στα… ανδραγαθήματα του Ουρουγουανού διαιτητή αποκαλύπτει πως αυτό που αναφερόταν στο «δις εξαμαρτείν» δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο του… απόφθεγμα.

Ούτε… δεκάλεπτο δεν πέρασε από την απόφαση του Χόρχε Λαριόντα να μη μετρήσει το κανονικό γκολ του Λάμπαρντ στο παιχνίδι με τη Γερμανία και τα αγγλικά Μέσα πρέπει να είχαν ξεκινήσει ήδη τη σάρωση του… «βρώμικου» παρελθόντος του!

Μπορεί, λοιπόν, η αυθόρμητη φράση, μόλις έβλεπες τη φάση, να ήταν το «δεν ξανάγινε», ωστόσο μια πρόχειρη ανασκόπηση στα… ανδραγαθήματα του Ουρουγουανού διαιτητή αποκαλύπτει πως αυτό που αναφερόταν στο «δις εξαμαρτείν» δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο του… απόφθεγμα.

Ο Λαριόντα, εκτός από το ανελέητο αγγλικό «κράξιμο», έζησε τη Δευτέρα και ένα φοβερό deja vu -αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που η μπάλα περνάει περίπου ένα.. στρέμμα τη γραμμή κι εκείνος… «αμολούσε αϊτό»!

Περίπου έξι χρόνια πριν, σε παιχνίδι για τα προκριματικά του προηγούμενου Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ Βραζιλίας και Κολομβίας, ο Ουρουγουανός ρέφερι είχε κάνει την πρώτη επίδειξη της «γερακίσιας» όρασής του, όταν το -πανομοιότυπο με του Λάμπαρντ- σουτ του Αντριάνο είχε σκάσει, μετρημένα, περισσότερο από μισό μέτρο μέσα στο τέρμα!

Το πρώτο «κρούσμα» του Λαριόντα…



…και η «επανάληψη» της Δευτέρας



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x