Stoiximan Super League

Αγωνία για Ντιόπ και στο βάθος... Κοβάτσεβιτς

Ένα σίριαλ που διήρκεσε πολύ και κούρασε φτάνει στο τέλος του. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα «κλείσει» η υπόθεση Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για την ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη. «Δεν θα κάνουμε χατίρι σε κανέναν», το αυστηρό μήνυμα από πλευράς Πόρτσμουθ. Εναλλακτική λύση και ο Κοβάτσεβιτς της Λανς. Δεν... χαρίζεται ο Μαϊστόροβιτς στον Ολυμπιακό. .

Ένα σίριαλ που διήρκεσε πολύ και κούρασε φτάνει στο τέλος του. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα «κλείσει» η υπόθεση Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για την ΑΕΚ και υπάρχει αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη. Μπορεί η Πόρτσμουθ να επιμένει πως δεν παραχωρεί τον Σενεγαλέζο μέσο... δωρεάν, όμως στις τάξεις της «Ένωσης» υπάρχει αισιοδοξία που αγγίζει τα όρια της βεβαιότητας πως ο 32χρονος άσος θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα, έστω και αν χρειαστεί τελικά να δοθεί ένα μικρό ποσό στην αγγλική ομάδα.

Ο γενικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Ανδρέας Ανδρονίκου, ταξίδεψε με συνεργάτες του στη Ρώμη για να διαπραγματευτεί απευθείας με τη διοίκηση Λάτσιο την πώληση των... μουντιαλικών Μπελχάτζ και Μπόατενγκ. Στόχος των «pompeys» είναι να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 18 εκατ. ευρώ από τις πωλήσεις τεσσάρων έως έξι παικτών. Πέρα από τους προαναφερθέντες και τον Ντιόπ, πωλητήριο έχει μπει στους Τζον Ουτάκα και Ντέιβιντ Νούτζεντ. «Δεν θα κάνουμε το χατίρι σε κανέναν. Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μας πολλοί αεριτζήδες μάνατζερ, που είναι όλα μεγάλα λόγια, αλλά χωρίς ουσία. Θέλουμε να μιλήσουμε με ομάδες και όχι με μάνατζερ. Περιμένουμε συγκεκριμένες προτάσεις», δήλωσε ο Ανδρέας Ανδρονίκου.

Εναλλακτική λύση για την ΑΕΚ πέρα από τον 24χρονο Βόσνιο της Γκρασχόπερς Βέρο Σάλατιτς της Γκρασχόπερς φέρεται να είναι και ο Νέναντ Κοβάτσεβιτς. Ο 29χρονος Σέρβος μεσοαμυντικός έχει συμβόλαιο με τη Λανς για έναν ακόμη χρόνο και την περασμένη σεζόν είχε συνολικά 30 συμμετοχές (26 στο πρωτάθλημα). Στην υπόθεση του αριστερού μπακ δεν σημειώθηκε κάποια ουσιαστική εξέλιξη, καθώς συνεχίζονται οι επαφές με τους δύο παίκτες που έχει ξεχωρίσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ουδέν θέμα Μαϊστόροβιτς

Κατηγορηματικά διαψεύδεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ η φημολογία πως προτίθεται να παραχωρήσει και μάλιστα χωρίς αντίτιμο (!) τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς στον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Σουηδού αμυντικού, που έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή (800.000 ευρώ), αλλά δεν συζητούν να τον δώσουν δωρεάν σε ανταγωνιστική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x