Ελλάδα

Αναμονή για Σπανούλη, ανοικτό του «Σόφο»

Κάθε ώρα που περνά ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει αισιοδοξία για το μεγάλο «ναι» του 27χρονου γκαρντ, παρότι υπάρχει μικρή διαφορά. Ανοικτό παραμένει το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη, που παρότι είναι εντυπωσιασμένος από όσα έχει δει στο Λος Άντζελες, δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν θα συνεχίσει στους Κλίπερς.

Κάθε ώρα που περνά ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται πως πλησιάζει όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό. Στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» υπάρχει αισιοδοξία για το μεγάλο «ναι» του 27χρονου γκαρντ, παρότι υπάρχει μικρή διαφορά μεταξύ των απαιτήσεών του και της πρότασης που του έγινε (2,4 εκατ. ευρώ το χρόνο). Όμως από τη στιγμή που η προσφορά των Πειραιωτών είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Παναθηναϊκού (2 εκατ. ευρώ το χρόνο), ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση.

Την ίδια ώρα, ανοικτό παραμένει το θέμα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο 25χρονος σέντερ είναι εντυπωσιασμένος από όσα έχει δει στο Λος Άντζελες και τη συμπεριφορά των Κλίπερς απέναντί του, ωστόσο δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να παίξει στο ΝΒΑ. Όσο ο Ολυμπιακός δεν του κάνει πρόταση ανανέωσης, τόσο περισσότερο «κλίνει» προς τους Κλίπερς.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα (22χρονος Σέρβος πάουερ φόργουορντ) μάλλον θα πρέπει να… ξεχαστεί, αφού αν δεν συνεχίσει την καριέρα του στους Τίμπεργουλβς, θα μετακομίσει στην Μπενετόν Τρεβίζο. Δύσκολη είναι και η περίπτωση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, του 22χρονου Σέρβου σέντερ της Ζελέζνικ, καθώς η ομάδα του μιλά με Εφές Πίλσεν και Μακάμπι. Πάντα στα υπόψη για τη θέση «5» είναι και ο Άλεξ Μάριτς, αλλά τον 26χρονο Αυστραλό σέντερ της Παρτιζάν θέλει και ο Παναθηναϊκός.

Όσον αφορά στην υπόθεση του Ρομέιν Σάτο, όλα θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις στην υπόθεση Τσίλντρες. Αν ο Αμερικανός φόργουορντ δεν βρει το συμβόλαιο που ψάχνει στις ΗΠΑ (περιμένει το… ντόμινο που θα προκαλέσει η επιλογή του Λεμπρόν Τζέιμς για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του), δεν αποκλείεται να πιέσει καταστάσεις για να γυρίσει στον Ολυμπιακό και να πάρει τα 7 εκατ. δολάρια του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x