Μουντιάλ 2010

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ισπανία!

Ψυχολογικό αβαντάζ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν αποκτήσει οι Ισπανοί, μετά την πρόβλεψη του περιβόητου χταποδιού «Πάουλ», ότι οι «φούριας ρόχας» θα επικρατήσουν στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, απέναντι στην Ολλανδία! Νωρίτερα, το διασημότερο χταπόδι «προέβλεψε» ότι στη διοργάνωση. Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ψυχολογικό αβαντάζ για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου έχουν αποκτήσει οι Ισπανοί, μετά την πρόβλεψη του περιβόητου χταποδιού «Πάουλ», ότι οι «φούριας ρόχας» θα επικρατήσουν στον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, απέναντι στην Ολλανδία!

Ο Πάουλ έχει πετύχει διάνα στις προηγούμενες έξι προβλέψεις του και οι Ολλανδοί καλούνται να το βγάλουν… «μούφα» για πρώτη φορά και να πανηγυρίσουν εκείνοι το τρόπαιο, την ώρα που η Ισπανία θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο των προβλέψεών του στο Μουντιάλ που ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής.

Το πιο διάσημο χταπόδι παγκοσμίως έχει προβλέψει με 100% επιτυχία όλα τα αποτελέσματα της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένης και της ήττας από τη Σερβία στη φάση των ομίλων, αλλά και αυτής από την Ισπανία, στον ημιτελικό, ενώ έδειξε τα «πάντσερ» ως νικητές του μικρού τελικού απέναντι στην Ουρουγουάη.

Ο Πάουλ δεν προοριζόταν να προβλέψει το αποτέλεσμα του τελικού του "Soccer City", όμως κατόπιν αιτήματος των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων, δέχτηκε να δώσει τα "φώτα" του και για το ματς Ολλανδίας - Ισπανίας.

Δείτε το σχετικό βίντεο



Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x