Stoiximan Super League

Το παλεύει για Σένα και Ριέρα!

Με το… ενάμισι πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη χθεσινή νίκη () επί της Μπέσα στην Αλβανία. Πλέον, οι Πειραιώτες συνεχίζουν απερίσπαστοι τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα καταβάλουν προσπάθεια να ενισχυθεί περισσότερο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο ο Μάρκος Σένα και ο Άλμπερτ Ριέρα.

Με το… ενάμισι πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη χθεσινή νίκη (5-0) επί της Μπέσα στην Αλβανία. Πλέον, οι Πειραιώτες συνεχίζουν απερίσπαστοι τις επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα καταβάλουν προσπάθεια να ενισχυθεί περισσότερο το υπάρχον ρόστερ της ομάδας.

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση δύο ανασταλτικών χαφ και ενός αριστερού μεσοεπιθετικού. Στην κορυφή της πρώτης λίστας ξεχωρίζει η περίπτωση του Μάρκος Σένα, αν και η υπόθεση του Βραζιλιάνου (με ισπανικό διαβατήριο) είναι αρκετά δύσκολη. Εντός της ημέρας οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να μάθουν πόσα χρήματα ζητάει η Βιγιαρεάλ για την παραχώρηση του 34χρονου παίκτη.

Πάντως, για να προχωρήσει ο Ολυμπιακός για τον Σένα, θα πρέπει η δαπάνη να μην ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα, οι διοικούντες την ομάδα εξετάζουν «ζεστά» την περίπτωση του Άλφρεντ Εντιαγέ, για τον οποίο χρειάζεται να δαπανήσουν περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ. Ο 20χρονος Γάλλος είναι δεδομένο ότι αρέσει στους Πειραιώτες, αφού θεωρείται επένδυση για το μέλλον.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός αριστερού μεσοεπιθετικού. Τις τελευταίες ημέρες παλεύουν την περίπτωση του Άλμπερτ Ριέρα, για τον οποίο η Λίβερπουλ έχει ζητήσει έξι εκατ. ευρώ και έπεσε στα 5,5 εκατ. ευρώ. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας εντάθηκε η φήμη ότι επίκειται συνάντηση του Ολυμπιακού για τον Ισπανό ακραίο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτή να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι θα πάει άνθρωπος των Πειραιωτών για να μιλήσει πλέον από κοντά.

Χθες, η διοίκηση δεν διέψευδε κατηγορηματικά μόνο την περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο, αλλά και του Νταβίντ Τρεζεγκέ. «Δεν υπάρχει ούτε Γκατούζο ούτε Τρεζεγκέ», ειπώθηκε επίσημα από τον σύλλογο. Στην Ιταλία, πάντως, είχαν και μια άλλη πληροφορία. Συγκεκριμένα ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον μέσο της Μίλαν ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς! Και ότι σε αυτή την επικοινωνία ο Ιταλός διεθνής μεσοαμυντικός απάντησε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να έρθει στη χώρα μας, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

* Λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Παρασκευής ο Ολυμπιακός θα μάθει τον αντίπαλο ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στις 29 Ιουλίου και 5 Αυγούστου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι και πάλι στους ισχυρούς και θα τους εκπροσωπήσει στη διαδικασία ο Θοδωρής Γιαννίκος.

* Το χθεσινό 5-0 με το οποίο επικράτησε ο Ολυμπιακός της Μπέσα δεν του έδωσε μόνο το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Europa League, μια και ουσιαστικά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προκριθεί. Ηταν και η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας σε επίσημο ευρωπαϊκό της ματς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x