Stoiximan Super League

Υπάρχει διαφορά, αλλά…

Πέντε ώρες διήρκεσε η συνάντηση του εκπροσώπου του Άλμπερτ Ριέρα (Άνχελ Καστέλ) με τον Σωκράτη Κομινάκη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να επέλθει συμφωνία για τη μετακίνηση του Ισπανού αριστερού εξτρέμ. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές ξεπερνά, σύμφωνα με πληροφορίες, το μισό εκατομμύριο, αλλά εκφράζεται αισιοδοξία πως θα καλυφθεί στη δεύτερη συνάντηση που θα γίνει το βράδυ, παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πέντε ώρες διήρκεσε η συνάντηση του εκπροσώπου του Άλμπερτ Ριέρα (Άνχελ Καστέλ) με τον Σωκράτη Κομινάκη, ωστόσο δεν κατέστη εφικτό να επέλθει συμφωνία για τη μετακίνηση του Ισπανού αριστερού εξτρέμ. Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές ξεπερνά, σύμφωνα με πληροφορίες, το μισό εκατομμύριο, με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν περίπου 1,5-1,6 εκατ. ευρώ και τον παίκτη να αξιώνει 2 εκατ. ευρώ και άνω. Επίσης υπάρχει διαφορά και στο μπόνους που προβλέπεται για την υπογραφή του συμβολαίου, καθώς ο παίκτης αξιώνει 500.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός προσφέρει 300.000 ευρώ.

Το θέμα πάντως δεν έχει κλείσει ακόμη, καθώς το βράδυ θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, αυτή τη φορά παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στις τάξεις του Ολυμπιακού υπάρχει αισιοδοξία για ολοκλήρωση της συμφωνίας με την παρουσία και του μεγαλομετόχου του συλλόγου να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Στην… αναμονή του Σένα

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Αλμπερτ Ριέρα, για αυτό το λόγο η υπόθεση του Μάρκος Σένα έχει παραμείνει στάσιμη. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε μια ακόμα επαφή, χωρίς όμως να σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν έχει καλυφθεί, όμως υπάρχει η αίσθηση πως όσο περνούν οι μέρες αυτή μειώνεται. Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν συζητούν άνω των 2 εκατ. ευρώ και η καλύτερη προσφορά που μπορούν να καταθέσουν είναι 1,5-1,6 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους επίτευξης στόχων.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αλφρεντ Εντιαγέ, χθες οι «ερυθρόλευκοι» άφηναν ανοιχτό το συγκεκριμένο θέμα. Οι επαφές με τη Νανσί είναι προχωρημένες, χωρίς όμως να προκύπτει ότι υπάρχει ακόμα συμφωνία, επειδή οι Γάλλοι θέλουν τρία εκατομμύρια ευρώ για τον νεαρό μεσοαμυντικό.

* Μεγάλο βάρος στα θέματα πειθαρχίας έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τους αρχηγούς της ομάδας (Νικοπολίδη, Ντουντού και Τοροσίδη). «Θα είμαστε αυστηροί σε αυτόν τον τομέα, θα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας. Είστε όλοι επαγγελματίες και πρέπει να τηρούνται οι κανόνες, να προσέχετε την εξωγηπεδική σας ζωή και να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, όπως θα είμαστε κι εμείς στις δικές μας», είπε ο Μαρινάκης και εννοούσε τις πληρωμές, για τις οποίες υπήρχαν σημαντικές καθυστερήσεις.

* Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η αποχώρηση του Τζενάρο Γκατούζο από τη Μίλαν, όμως εκείνο που έγινε γνωστό είναι ότι ο 34χρονος παίκτη έχει μιλήσει με τη διοίκηση και ότι έχει πάρει τη συγκατάθεση του ιταλικού συλλόγου να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Από την πλευρά του, ο μάνατζερ του Ιταλού μέσου, Αντρέα ντ' Αμίκο, δήλωσε: «Δεν έχουμε τίποτα καινούργιο. Κάνουμε μια γρήγορη ανάλυση στις προτάσεις που έχουμε, αν και η αγορά είναι ακόμα μεγάλη». Ενδιαφέρον για τον «Ρίνο» φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Αλ Αχλί, ο Ολυμπιακός, η Βόλφσμπουργκ και η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

* Πριν από μερικές ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, μόνο αν αποχωρήσει κάποιος από τους ήδη υπάρχοντες στο ρόστερ της ομάδας. Την ίδια ώρα, στην Ιταλία επιμένουν για το θέμα του Έντερ και δεν αποκλείεται με τη συγκεκριμένη περίπτωση να έχει ασχοληθεί ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος φημολογείται ότι έκανε ταξίδι-αστραπή τις προηγούμενες μέρες και είχε ακουστεί ότι πήγε στη γειτονική χώρα. Αν ισχύει και η πληροφορία των Ιταλών ότι γίνεται συζήτηση για 4 εκατ. ευρώ, δεν είναι εύκολο να προχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x