Stoiximan Super League

«Μεγάλος παίκτης ο Ριέρα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν, εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Μπέσα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. «Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε μια-δυο ακόμη προσθήκες. .

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν, εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης με την Μπέσα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. «Είναι πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής, που έχει δείξει την αξία του», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος προανήγγειλε μια-δυο ακόμη προσθήκες.

«Αν δεν παρουσιαστεί κάποιος, δεν θέλω να μιλήσω. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι μεγάλος παίκτης, έδειξει τις ικανότητές του σε άλλες ομάδες αλλά και στην Ισπανία. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα ονόματα αλλά και η ομάδα. Βλέπετε, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα στον Ριέρα και στον Γιάννη που είναι εδώ. Είναι μέλος της ομάδας και το σημαντικότερο είναι η δουλειά που γίνεται στην προπόνηση και στο παιχνίδι», τόνισε.

Για τις επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο Έβαλντ Λίνεν είπε: «… Περιμένω έναν με δύο παίκτες ακόμη», ενώ για το αν θα παραμείνουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τόνισε πως «… δεν μπορώ να τους κρατήσω όλους. Θα κρατήσω 2-3 νεαρούς. Για μένα είναι βασικό οι άλλοι να πάνε κάπου και να παίζουν. Οι παίκτες που θα κρατήσω από τους νέους θα είναι αυτοί που θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

Ασφαλώς η ρεβάνς με την Μπέσα (Πέμπτη, 21:30), στο άδειο, λόγω τιμωρίας, «Καραϊσκάκη», πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αφού το 5-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θα προκριθεί. Πάντως, ο Έβαλντ Λίνεν είχε διαφορετική άποψη. «Δεν νομίζω ότι έχει τελειώσει η πρόκριση γιατί υπάρχουν δύο ματς και πρέπει να είσαι σοβαρός σε όλα. Θα έχουμε τελειώσει την πρόκριση όταν θα έχει τελειώσει και το δεύτερο παιχνίδι», τόνισε, ενώ δεν έδειξε να προβληματίζεται από την απουσία του κόσμου. «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Ξέρουν οι παίκτες μας ότι πρέπει να συνεχίσουν. Θα είναι 100% έτοιμοι. Αυτό που θα είναι παράξενο είναι πως δεν θα υπάρχει κόσμος. Και στην προπόνηση δεν έχουμε κόσμο και στην προπόνηση δουλεύουμε καλά».

Όσο για το κατά πόσο αλλαγμένος σε πρόσωπα θα είναι ο Ολυμπιακός, είπε: «Πάμε περίπου με το ίδιο γκρουπ παικτών. Οι μόνοι παίκτες που έχουν προστεθεί είναι οι Μέλμπεργκ και Ντάρμπισαϊρ. Θα κάνουμε μία με δύο αλλαγές,
αλλά δεν θ' αλλάξουμε όλη την ομάδα γιατί είναι επίσημο παιχνίδι. Το πρόβλημά μας είναι πως ενώ είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας δίνουμε επίσημα παιχνίδια. Δεν θέλω να μιλήσω για την ενδεκάδα. Είναι κάτι που θα το πω πρώτα στην ομάδα. Είπα ότι τώρα είναι προετοιμασία και ετοιμάζουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά. Έχουμε βάλει τις βάσεις που είναι σημαντικό για το υπόλοιπο της σεζόν. Νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχουμε μια καλή ποικιλία δύναμης και φυσικής κατάστασης γι' αυτά τα ματς».

Ερωτηθείς για το αν σκέφτεται ήδη τον τρίτο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (αουτσάιντερ η Μόγκρεν), είπε: «Δεν πρέπει να μιλάμε για τη Μακάμπι γιατί θα είναι σαν να μην σεβόμαστε τον αντίπαλο που παίζουμε. Και η Μακάμπι πρέπει να περάσει».

Για το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας των νέων αποκτημάτων ανέφερε: «Ο Ρόμενταλ είναι σε καλύτερο επίπεδο από άποψης φυσικής κατάστασης, γιατί έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και στην προπόνηση ήταν καλός. Ο Ιμπαγάσα έρχεται από μεγαλύτερη περίοδο διακοπών. Προπονήθηκε και θα πρέπει να δούμε αν θα είναι έτοιμος».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος. «Δεν χρειαζόμαστε κίνητρο. Είναι μία καλή ευκαιρία για όλους να ευχαριστηθούμε το ματς και να παίξουμε χωρίς άγχος», τόνισε, ενώ για τον εαυτό του είπε: «Έχω αποδείξει ότι μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν είμαι ταλέντο. Είμαι 20 με 21 ετών. Πιστεύω ότι είμαι έτοιμος παίκτης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x