Stoiximan Super League

Η Μακάμπι στο δρόμο του Ολυμπιακού

Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό η μέρα των επαναληπτικών για το β’ γύρο του Europa League. Όπως λίγο πολύ αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» -που ουσιαστικά βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση μετά το 5-0 επί της Μπέσα στην Αλβανία- θα βρουν στο δρόμο τους την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν με 2-1 στο Μαυροβούνιο από τη Μόγκρεν, ωστόσο το άνετο 2-0 από το πρώτο ματς τους έδωσε την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό.

Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό η μέρα των επαναληπτικών για το β’ γύρο του Europa League.

Όπως λίγο πολύ αναμενόταν, οι «ερυθρόλευκοι» -που ουσιαστικά βρίσκονται ήδη στην επόμενη φάση μετά το 5-0 επί της Μπέσα στην Αλβανία- θα βρουν στο δρόμο τους την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι Ισραηλινοί ηττήθηκαν με 2-1 στο Μαυροβούνιο από τη Μόγκρεν, ωστόσο το άνετο 2-0 από το πρώτο ματς τους έδωσε την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό.

Η Μακάμπι, μάλιστα, δεν χρειάστηκε ουσιαστικά περισσότερα από επτά λεπτά για να «καθαρίσει» σήμερα, αφού με το γκολ που πέτυχε σε εκείνο το σημείο με τον Μεντουντζανίν, υποχρέωσε τους Μαυροβούνιους να κυνηγούν τέσσερα στη συνέχεια, ώστε να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Παρόλα αυτά, εκείνοι δεν τα παράτησαν, γύρισαν το παιχνίδι, ωστόσο τα δύο γκολ του (παλιού παίκτη του Άρη) Ιγκόρ Γκλούστσεβιτς (68’ πεν., 80’) δεν της έδωσαν κάτι παραπάνω από τη νίκη γοήτρου.

Πλέον, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι στις 29 Ιουλίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον επαναληπτικό να διεξάγεται μια εβδομάδα αργότερα (5/8) στο Τελ Αβίβ.

H σύνθεση της Μακάμπι Τελ Αβίβ (Γιοσί Μιζράχι): Στράουμπερ, Σαμπάν, Μπάνινγκ, Νιβάλντο, Μεντουντζανίν, Ιτζάκι, Μπουζάγκλο (61' Αβιντόρ), Ζιβ, Γεϊνί (61' Σιντιμπέ), Κολαούτι (77' Καχαλόν), Στρουλ

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x