Gossip

Η Scherzinger χώρισε τον Hamilton, επειδή δεν την… παντρευόταν

Αρνήθηκε να παντρευτεί την όμορφη τραγουδίστρια Νicole Scherzinger, ο 30χρονος οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton, με τίτλους τέλους να είναι γεγονός!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του χωρισμού της τραγουδίστριας Νicole Scherzinger και του οδηγού της Formula 1, Lewis Hamilton, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης.

Το διάσημο ζευγάρι είχε πάντα μικροκαυγαδάκια κατά τη διάρκεια της σχέσης του, αλλά πάντα τα ξαναέβρισκαν. Αυτή τη φορά, όμως, φαίνεται να ήρθε η οριστική ρήξη μεταξύ τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, που έφερε στο φως την είδηση, το πρώην μέλος των Pussycat Dolls, παράτησε τον 30χρονο Lewis, γιατί δεν ήθελε να προχωρήσει μαζί της σε γάμο και να δημιουργήσουν μαζί οικογένεια.

Άτομο του στενού κύκλου του ζευγαριού ανέφερε: «Το πάλευαν εδώ και μήνες αλλά τα πράγματα μεταξύ τους πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Τελικά η Nicole σταμάτησε να τον ανέχεται και έδωσε τέλος. Εξάλλου γνώριζε πολύ καλά ότι δεν είχε σκοπό να την παντρευτεί».

Τη περασμένη βδομάδα το ζευγάρι είχε αρνηθεί τις φήμες που το ήθελαν να έχει χωρίσει, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο τους έχουν βδομάδες να συναντηθούν.

Πριν δύο μήνες ο πρωταθλητής της F1 σε συνέντευξη του στο περιοδικό The Sun Times Style είχε φανερώσει πως δεν σκέφτεται τόσο αυτός όσο και η 36χρονη σύντροφός του το γάμο: «Είμαστε σε ένα καλό σημείο. Αυτή δουλεύει σκληρά και εμπνέουμε ο ένα τον άλλο. Αλλά επί της ουσίας δεν έχουμε μιλήσει για γάμο. Ο καιρός που περνάμε μαζί είναι πολύτιμος, οπότε κάποια στιγμή εντελώς φυσικά θα γίνει και το επόμενο βήμα. Αυτή τη στιγμή όμως κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν».

Δείτε φωτογραφίες του ζευγαριού και της Scherzinger

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x