Stoiximan Super League

Τον θέλει πίσω!

Τρία χρόνια μετά την παραχώρησή του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2007, οι άνθρωποι της Κολόν Σάντα φαίνεται πως έχουν αρχίσει και νοσταλγούν πολύ τον επιθετικό της «Ένωσης». Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», η ομάδα της Αργεντινής ενδιαφέρεται να επανεντάξει τον «Ζορό» στο δυναμικό της, εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα. Τον πουλάει η ΑΕΚ αν έρθει πρόταση ύψους 1,5-2 εκατ. ευρώ!

Τρία χρόνια μετά την παραχώρησή του Ίσμαελ Μπλάνκο στην ΑΕΚ, το καλοκαίρι του 2007, οι άνθρωποι της Κολόν Σάντα φαίνεται πως έχουν αρχίσει και νοσταλγούν πολύ τον επιθετικό της «Ένωσης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», η ομάδα της Αργεντινής ενδιαφέρεται να επανεντάξει τον «Ζορό» στο δυναμικό της, εκμεταλλευόμενη την οικονομική κρίση που έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν έρθει μία πρόταση ύψους 1,5-2 εκατ. ευρώ -από οποιαδήποτε ομάδα- για την αγορά του 27χρονου φορ, η ΑΕΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να τον πουλήσει. Άλλωστε, η παρουσία των Τζεμπούρ, Λυμπερόπουλου και Σκόκο, αλλά και το γεγονός ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προσανατολίζεται να χρησιμοποιεί έναν φουνταριστό (και) τη νέα σεζόν, συνεπάγεται πως η παραχώρηση του Μπλάνκο δεν θα χαλάσει τα σχέδια του Σερβοέλληνα τεχνικού.

Η ΑΕΚ, θυμίζουμε, απέκτησε τον Μπλάνκο πριν τρία χρόνια -ένα χρόνο ο Αργεντινός αγωνίστηκε στον «Δικέφαλο» ως δανεικός και το 2008 οι «κιτρινόμαυροι» ενεργοποίησαν την οψιόν αγοράς του και τον έκαναν δικό τους με κανονική μεταγραφή.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x