Stoiximan Super League

Εκτός ο Ριέρα

Ούτε στον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Europa League θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Έβαλντ Λίνεν έκρινε ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ανέτοιμος και τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Ισραήλ. Ποια ενδεκάδα σκέφτεται ο Γερμανός...

Ούτε στον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Europa League θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα ο Άλμπερτ Ριέρα. Ο Έβαλντ Λίνεν έκρινε ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι ανέτοιμος και τον άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση της Πέμπτης στο Ισραήλ.

Ο Ριέρα είχε δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα καθώς ο Ολυμπιακός τον είχε δηλώσει -αντί του Βάντερσον- στη λίστα με τους παίκτες για τις δύο αναμετρήσεις με τους Ισραηλινούς, ωστόσο ο Λίνεν επέλεξε να στηριχθεί για τον δεύτερο αγώνα της Γ’ προκριματικής φάσης του Europa League.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνεται και ο Ντουντού, ο οποίος αυτή τη χρονική στιγμή βρίσκεται στη Βραζιλία για να βρεθεί δίπλα στη γυναίκα του που έχει γεννήσει. Ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει μόνος του για το Τελ Αβίβ για να αγωνιστεί κανονικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Έβαλντ Λίνεν:

Νικοπολίδης, Μέγερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο Χολέμπας, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού (θα ενσωματωθεί στην αποστολή στο Τελ Αβίβ), Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Ντάρμπισιρ.

Στην σημερινή προπόνηση ο Μιραλάς έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού του στο πόδι.

*Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Τετάρτη και την Πέμπτη στις 08:30

Οι σκέψεις για 11άδα:

Τον Ραούλ Μπράβο σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού ο Έβαλντ Λίνεν καθώς και σήμερα δοκίμασε τον Ισπανό στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Μέλμπεργκ. Θέση στην 11άδα αναμένεται να πάρει πάλι και ο Όσκαρ.

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε με τους βασικούς τους Γκαλίτσιο και Χολέμπας στα άκρα της άμυνας. Τον Ραούλ Μπράβο και Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Τον Μαρέσκα με τον Μοδέστο σαν αμυντικά χαφ. Εδώ υπολογίζεται ότι ο Ντουντού θα ξεκινήσει βασικός, παρά το γεγονός ότι έχει χάσει προπονήσεις.

Μπροστά στους ο Όσκαρ με τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ στα άκρα και πιθανότατα τον Ντιόγκο στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x