Stoiximan Super League

Προχωράει για Νεκουνάμ!

Την περίπτωση του Τζαβάντ Νεκουνάμ προχωρούν στον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός μέσος αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του. . Υπομονή θα χρειαστεί η υπόθεση του Σκόκο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των «ερυθρόλευκων». «Κόκκινος» ο Παπάζογλου, δανεικός στον Πανσερραϊκό ο Σουμπίνιο.

Την περίπτωση του Τζαβάντ Νεκουνάμ προχωρούν στον Ολυμπιακό. Ο Ιρανός μέσος αρέσει στον Ερνέστο Βαλβέρδε και οι Πειραιώτες εμφανίζονται έτοιμοι να κινηθούν για την απόκτησή του, αν και πριν από ένα μήνα η μεταγραφή λίγο έλειψε να έχει αίσιο τέλος. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και την Οσασούνα αρχίζουν άμεσα, με την ισπανική ομάδα να αξιώνει 1,3 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 30χρονου παίκτη.

Υπενθυμίζεται ότι η μεταγραφή είχε χαλάσει στο γεγονός ότι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό προσέφεραν 1 εκατ. ευρώ ετησίως στον Νεκουνάμ, ενώ εκείνος ζητούσε 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι Πειραιώτες αναμένεται να κάνουν ξανά «κρούση» για τον Ιρανό, αφού έχουν πάρει την έγκριση του Βαλβέρδε. Όμως, αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα ικανοποιήσουν οικονομικά τον διεθνή άσο και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Αρέσει ο Σκόκο, αλλά…

Το ρόστερ του Ολυμπιακού θα κρίνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε τις επόμενες ημέρες και την Παρασκευή θα παραδώσει την έκθεσή του στη διοίκηση δίνοντας αναλυτική λίστα. Στον Ισπανό τεχνικό αρέσει ο Νάτσο Σκόκο, αφού έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι ένας ποδοσφαιριστής με πολλή ποιότητα. Ωστόσο, η περίπτωση του Αργεντινού δεν είναι καθόλου εύκολη. Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι σύντομα θα ανανεώσουν το συμβόλαιό του, όμως οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι θα χρειαστεί υπομονή για να προχωρήσει η υπόθεσή του.

Ο Αλμπίν και ο Βενκέρ

Την ίδια ώρα, στον Βαλβέρδε αρέσει και ο Χουάν Άνχελ Αλμπίν. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στη Χετάφε και παρακολουθείται από τους «ερυθρόλευκους». Επίσης, τον ξέρει πολύ καλά και ο 46χρονος τεχνικός. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Νινιάδης παρακολούθησε τον 22χρονο Γάλλο μέσο Γουίλιαμ Βενκέρ, στον ήττα (2-0) της Ναντ από τη Λε Μάν. Ο Ισπανός θα ενημερωθεί από τον σκάουτερ του Ολυμπιακού και αν προχωρήσει η περίπτωσή του, θα γίνει ως δανεικός με οψιόν αγοράς.

Συμφωνία για Παπάζογλου

Τα τυπικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού ο Τάσος Παπάζογλου. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε επαφή των Πειραιωτών με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού, Πέτρο Θεοδωρίδη, και οι δύο πλευρές φέρονται να συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 22χρονου στόπερ.

Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να αφήσουν τον παίκτη ως δανεικό στους Σερραίους, προκειμένου να πάρει ακόμη περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και να είναι έτοιμος την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά την υπόθεση του Σουμπίνιο, εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ωστόσο, και ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό.

* Ο Τζόζι Άλτιντορ δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Βιγιαρεάλ. Τις προηγούμενες ημέρες ακούστηκε ότι ο Αμερικανός φορ βρίσκεται στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, όμως ο ίδιος δεν επιθυμεί να φύγει από την ισπανική ομάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x