Stoiximan Super League

Επεισόδιο Ψωμιάδη-Παβίσεβιτς!

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Σάβο Παβίσεβιτς και του Μάκη Ψωμιάδη σημειώθηκε στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Καβάλα (1-0). Ο Μαυροβούνιος μέσος αντέδρασε στην κίνηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ να κατέβει στο ημίχρονο και να «τα ψάλλει» στους παίκτες για την άσχημη απόδοσή τους -κάτι που προκάλεσε την οργή του τελευταίου και έντονη λογομαχία μεταξύ τους.

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του Σάβο Παβίσεβιτς και του Μάκη Ψωμιάδη σημειώθηκε στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης του Πανθρακικού με την Καβάλα (1-0).

Ο Μαυροβούνιος μέσος αντέδρασε στην κίνηση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ να κατέβει στο ημίχρονο και να «τα ψάλλει» στους παίκτες για την άσχημη απόδοσή τους -κάτι που προκάλεσε την οργή του τελευταίου και έντονη λογομαχία μεταξύ τους.

Μετά από αυτή -αλλά και την επέμβαση των ψυχραιμότερων- ο Παβίσεβιτς έβγαλε επιδεικτικά τα παπούτσια του και αποχώρησε, κίνηση που αναμένεται να σημάνει την κλήση του σε απολογία και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την αποχώρηση του από το σύλλογο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x