Ειδήσεις

Καζλάουσκας: «Το απολαμβάνω με αυτά τα παιδιά»

Ευτυχής που προπονεί την Εθνική ομάδα δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας στην ανοικτή προπόνηση της «επίσημης αγαπημένης» εν όψει του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

Ευτυχής που προπονεί την Εθνική ομάδα δήλωσε ο Γιόνας Καζλάουσκας στην ανοικτή προπόνηση της «επίσημης αγαπημένης» εν όψει του τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank».

«Απολαμβάνω να προπονώ αυτά τα παιδιά. Είναι πολύ έξυπνα και ξέρουν καλά το μπάσκετ. Παίζουμε πολύ σκληρή άμυνα και θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο γρήγοροι στην επίθεση, στο τρανζίσιον και στη δημιουργία ελεύθερων σουτ», τόνισε.

Παράλληλα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας, αλλά και τον προβληματισμό του για τους τραυματισμούς, ειδικά αυτόν του Γιάννη Μπουρούση. «Αυτή την περίοδο αρχίσαμε τη σκληρή δουλειά από νωρίς και κάναμε καλή δουλειά. Ίσως θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει περισσότερο φιλικά, αλλά δεν θα είχε νόημα αν δεν αντιμετωπίζαμε κάποια πραγματικά ισχυρή ομάδα. Έχουμε ήδη ξεχάσει τις εμφανίσεις στην Κύπρο. Είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε, αλλά θα είμαστε χαρούμενοι μόνο αν τα πάμε καλά στην Τουρκία», δήλωσε και πρόσθεσε για τα αγωνιστικά προβλήματα:

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι αυτό του Μπουρούση. Οι γιατροί πιστεύουν πως θα είναι έτοιμος στο Μουντομπάσκετ. Καθημερινά κάνει θεραπεία και το απόγευμα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Η κατάσταση του Σπανούλη δεν είναι τόσο σοβαρή. Έχει ένα διάστρεμμα, αλλά θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τουρνουά ‘Ακρόπολις-Eurobank’ από την αρχή. Έχουμε και κάποια άλλα μικροπροβλήματα, αλλά δεν είναι κάτι το σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x