Europa League

Live: Άρης-Αούστρια Βιέννης 1-0 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Αούστρια Βιέννης, για τα play-off του Europa League. Χωρίς σκορ οι δύο ομάδες, με τους παίκτες του Κούπερ να έχουν συνέλθει από την κακή εμφάνιση του πρώτου μέρους και να πιέζουν πλέον τους Αυστριακούς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Ένας ψυχωμένος Άρης, δε «μάσησε» από τις αντιξοότητες που βρήκε μπροστά του στο παιχνίδι με την Αούστρια και επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 1-0, πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Οι «κίτρινοι» συνήλθαν άμεσα από το κακό πρώτο ημίχρονο, πήραν πίσω από τους Αυστριακούς το «κουμάντο» του αγώνα και με λυτρωτή το νεοεισελθόντα Ρουίς, έβαλαν φωτιά στο… ήδη καυτό «Κλ. Βικελίδης»!


90'+4': Λήξη του αγώνα

93' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!: Ο Κόκε παίρνει την κεφαλιά, ο Ρουίς "τσιμπάει" την μπάλα προ του Λίντνερ και ανοίγει το σκορ για τους "κίτρινους"!

90': Τέσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων.

88' Αλλαγή για την Αούστρια: Στη θέση του Λιντς ο Σουμάχερ

81' - Αλλαγή για την Αούστρια: Στη θέση του Γιουν ο Στάνκοβιτς

79' - Αλλαγή για τον Άρη: Ο Πρίττας στη θέση του Τόχα

73': Σε αντεπίθεση του Άρη, ο Ρουίς δοκιμάζει το πόδι του λίγο έξω από την περιοχή και αναγκάζει τον Λίντνερ να πέσει στην αριστερή του γωνία και να αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ!

70' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ!: Ο Κόκε ελευθερώθηκε υπέροχα από τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε απέναντι από τον Λίντνερ, όμως το πλασέ που επιχείρησε βρήκε την εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού και κατέληξε άουτ!

64' - Αλλαγή για τον Άρη: Ο Ρουίς αντικαθιστά τον Τσέζαρεκ

63' - Κίτρινη κάρτα για την Αούστρια: Δυνατό μαρκάρισμα του Μπάουμγκαρτλινγκερ στον Μενδρινό

60' - Αλλαγή για τον Άρη: Ο Μενδρινός στη θέση του Τσεσνάουσκις

55': Στην αντεπίθεση του Άρη από δεξιά, ο Χαβίτο γυρίζει όμορφα στο σημείο του πέναλτι για τον Τσέζαρεκ, εκείνος πλασάρει στην κίνηση και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι!

54': Ο Λιντς "στρώνει" εξαιρετικά την μπάλα στον Γιουν, εκείνος έπιασε ανενόχλητος το μονοκόμματο σουτ από το ύψος του πέναλτι και έστειλε την μπάλα να "γλείψει" το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη!

48': Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Μίσελ έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι!

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

44': Ο Λιντς πιάνει το μονοκόμματο σουτ με το δεξί, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στέλνει την μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σηφάκη

38' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ!: Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίεντλ από δεξιά, ο Μπάουμγκαρτλινγκερ προλαβαίνει την έξοδο του Σηφάκη και πιάνει την κεφαλιά, όμως το οριζόντιο δοκάρι γλιτώνει τον Άρη!

35': Σε υποδειγματική αντεπίθεση της Αούστρια, ο Μπάουμγκαρτλινγκερ βγάζει τετ α τετ με τον Σηφάκη τον Γιουν, όμως το δυνατό πλασέ του τελευταίου βρίσκει και πάλι σε ετοιμότητα τον τερματοφύλακα του Άρη, που αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ

28': Μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην περιοχή της Αούστρια, ο Οριόλ επωφελείται και πιάνει το σουτ, όμως η μπάλα κοντράρεται από τα σώματα και απομακρύνεται

22': Ο διαιτητής καλεί... τάιμ άουτ για να δροσιστούν οι 22 παίκτες από τη φοβερή ζέστη που επικρατεί

20' - Κίτρινη κάρτα για την Αούστρια: Ο Κλάιν παρεμπόδισε τον Μίσελ στην εκτέλεση ενός πλαγίου άουτ

18': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίεντλ, λίγο έξω από την περιοχή, μπλοκάρεται στην αριστερή γωνία από τον Σηφάκη

15': Ο Λιντς κλέβει την μπάλα από τον Οριόλ στα δεξιά και φτάνει σε θέση τετ α τετ με τον Σηφάκη, όμως το πλασέ που επιχειρεί -από πλάγια θέση- αποκρούεται με το σώμα από τον Έλληνα γκολκίπερ!

11': Κάθετη μπαλιά για τον Λιντς, που προσπερνάει και τον Σηφάκη και ετοιμάζεται να σκοράρει σε κενή εστία -πριν υποδειχθεί (λανθασμένα) οφσάιντ από τον βοηθό

10': Ανοιχτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μη δείχνουν επιφυλακτικές και να ψάχνουν το γκολ

3': Καλή ευκαιρία για την Αούστρια. Μετά από βαθιά μπαλιά στην περιοχή, ο Λιντς στρώνει με το κεφάλι στον Γιουν, εκείνος πιάνει το χαμηλό σουτ, όμως ο Σηφάκης πετάγεται στην αριστερή του γωνία και αποκρούει σε κόρνερ

1': Πρώτο σουτ για τον Άρη! Το έπιασε ο Τσεσνάουσκις από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο Λίντνερ μπλόκαρε εύκολα την μπάλα

1': Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (79' Πρίττας), Ναφτί, Τσεσνάουσκις (60' Μενδρινός), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (64' Ρουίς)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Καρλ Ντάξμπαχερ): Λίντνερ, Βόρισεκ, Ντράγκοβιτς, Μαργκράιτερ, Σούτνερ, Κλάιν, Λίεντλ (71' Λέοβατς), Χλίνκα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς (88' Σουμάχερ), Γιουν (81' Στάνκοβιτς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x