Stoiximan Super League

Τελειώνει του Μοϊσές, πάει για Πάντελιτς

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες και ο 29χρονος χαφ φέρονται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Προτεραιότητα αποτελεί για τους «ερυθρόλευκους» η απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς. Εντός της ημέρας ο Κρίστιαν Νέμεθ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα κλείσει τυπικά η μεταγραφή του. Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχουν τέσσερις νεαροί παίκτες της ομάδας. .

Στην τελική ευθεία έχει μπει η μεταγραφή του Μοϊσές Ουρτάδο στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες και ο 29χρονος χαφ φέρονται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, ενώ δεν αποκλείεται ο παίκτης να έρθει εντός της ημέρας στην Ελλάδα για να κλείσει η υπόθεση. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με την Εσπανιόλ κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, όμως υπήρχε διαφορά στο οικονομικό σκέλος με τον Ισπανό.

Η διοίκηση κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση, δίνοντάς του 750.000 ευρώ (ετησίως) καθαρά για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα, ο Ινιάκι Ιμπάνιεθ (μάνατζερ του Ερνέστο Βάλβερδε) φέρεται να πήγε στη Βαρκελώνη για να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την Εσπανιόλ και τον Μοϊσές. Το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει κλείσει ο 29χρονος μέσος στον Ολυμπιακό.

Πρώτος στόχος ο Πάντελιτς

Προτεραιότητα αποτελεί για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Μάρκο Πάντελιτς, ύστερα από εισήγηση του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς επικοινώνησε με τον Σέρβο επιθετικό και τον μάνατζέρ του, Μίλαν Όστοϊτς. Η πλευρά του 31χρονου φορ ζήτησε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι απολαβές του να αγγίζουν τα 2,5 κάθε χρόνο, χρήματα που κρίνονται απαγορευτικά για τους «ερυθρόλευκους».

Έγιναν κάποια «παζάρια» και ο πρώην άσος του Άγιαξ έφτασε να ζητάει 1,8 τον χρόνο. Ωστόσο, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να ρίξουν το ποσό στο 1,5-1,6 εκατ. ευρώ. Χθες το βράδυ υπήρχε η αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πείσει τον Πάντελιτς. Η διαφορά των δύο πλευρών είναι της τάξεως των 200-300.000 ευρώ και σήμερα εκτιμάται ότι θα δώσουν τα χέρια. Όσον αφορά τις εναλλακτικές λύσεις, ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται τα ονόματα του Νταβίντ Τρεζεγκέ, του Βάγκνερ Λοβ και του Τζο.

Έρχεται ο Νέμεθ

Εντός της ημέρας ο Κρίστιαν Νέμεθ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα κλείσει τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη από τη Λίβερπουλ έναντι 850.000 ευρώ, ενώ ο 21χρονος φορ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τις 300.000 ευρώ (+ 1.000 ευρώ το ματς). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγγλική ομάδα έχει κρατήσει το 25% σε ενδεχόμενη πώληση του Ούγγρου.

Τα λένε με Μαρινάκη

Συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχουν σήμερα ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Γιώργος Βαλεριάνoς και ο Ανδρέας Βασιλόγιαννης, οι οποίοι θα περάσουν σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ. Όλοι τους έχουν ενημερωθεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ότι θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Από την πλευρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να μιλήσει ο ίδιος με τους νεαρούς παίκτες και να τους εξηγήσει το σκεπτικό της διοίκησης σύμφωνα με το οποίο τους στέλνει δανεικούς σε άλλες ομάδες. Ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να τονίσει στους τέσσερις παίκτες ότι η διοίκηση πιστεύει πολύ στο ταλέντο τους και τους παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.

* Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Τάσου Παπάζογλου από τον Πανσερραϊκού. Ωστόσο, ο 22χρονος στόπερ θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους Σερραίους, όπως έχουν συμφωνήσει οι Πειραιώτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα «λιοντάρια» θα πάρουν περίπου 350.000, εκτός από τους δανεισμούς του Σουμπίνιο και του Παπάζογλου, για την πώληση του νεαρού παίκτη.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x