Europa League

Τελικά… Νέα Σμύρνη!

Οριστικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» επικοινώνησαν εκ νέου με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου και ο πρόεδρός του, Γεράσιμος Βεντούρης, έδωσε, τελικά, το «ok», ενώ λίγο αργότερα και η UEFA «άναψε το πράσινο φως» για να γίνει εκεί η αναμέτρηση. Πρέπει να ξεκαθαριστεί, πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr, ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν συναίνεσαι για τη συγκεκριμένη απόφαση, ούτε καν ρωτήθηκε!

Οριστικά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα υποδεχθεί η ΑΕΚ τη Νταντί Γιουνάιτεντ, στη ρεβάνς του υπέρ της 1-0 στη Σκωτία, για το Europa League!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της «Ένωσης» επικοινώνησαν εκ νέου με τη διοίκηση του ερασιτέχνη Πανιωνίου και ο πρόεδρός του, Γεράσιμος Βεντούρης, έδωσε, τελικά, το «ok», ενώ λίγο αργότερα και η UEFA «άναψε το πράσινο φως» για να γίνει εκεί η αναμέτρηση.

Πρέπει να ξεκαθαριστεί, πάντως, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του www.sport-fm.gr, ότι η ΠΑΕ Πανιώνιος δεν συναίνεσαι για τη συγκεκριμένη απόφαση, ούτε καν ρωτήθηκε, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον Ερασιτέχνη, που έδωσε την άδεια.

Εξάλλου, την Πέμπτη (24/8) οι Νεοσμυρνιώτες είχαν προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του χορηγού, αλλά και της νέας εμφάνισης. Αυτό προϋπέθετε να γυμναστεί ο Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Όπως είναι λογικό, μετά την απόφαση του Ερασιτέχνη, η εκδήλωση ακυρώνεται και θα πραγματοποιηθεί την άλλη Πέμπτη.

* Μετά από αυτήν την εξέλιξη, η ΑΕΚ θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της στο ματς κόντρα στη σκωτσέζικη ομάδα, την Πέμπτη (στις 21:00).

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x