Stoiximan Super League

«Χαιρετάει» και ο Μουν!

Συνωστισμός τη Δευτέρα στην πόρτα της… εξόδου του Παναθηναϊκού. Μετά τον Ματίας Μπίαρσμιρ -που έγινε γνωστό νωρίτερα ότι αναχωρεί για τη Ρόζενμποργκ- και ο Μπράις Μουν χαιρετά τους «πράσινους». Ο Νοτιοαφρικανός μπακ συμφώνησε με την Golden Arrows, ομάδα της πατρίδας του και θα αγωνιστεί εκεί τον επόμενο χρόνο, με τη μορφή δανεισμού.

Συνωστισμός τη Δευτέρα στην πόρτα της… εξόδου του Παναθηναϊκού.

Μετά τον Ματίας Μπίαρσμιρ -που έγινε γνωστό νωρίτερα ότι αναχωρεί για τη Ρόζενμποργκ- και ο Μπράις Μουν χαιρετά τους «πράσινους».

Ο Νοτιοαφρικανός μπακ συμφώνησε με την Golden Arrows, ομάδα της πατρίδας του και θα αγωνιστεί εκεί τον επόμενο χρόνο, με τη μορφή δανεισμού.

Στο deal του Παναθηναϊκού με τους Νοτιοαφρικανούς προβλέπεται ότι θα πληρώνει εκείνος το συμβόλαιο του παίκτη, μέχρι να αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του και -όταν αυτό συμβεί, οι δύο σύλλογοι θα το καλύπτουν στη συνέχεια κατά το ήμισυ.

Σημειώνεται ότι ο Μουν είχε φτάσει κοντά και στον Άγιαξ Κέιπ Τάουν, ωστόσο ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί στάθηκε αιτία η νοτιοαφρικανική ομάδα να κάνει πίσω και η μεταγραφή τελικά να μην ολοκληρωθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x