Ειδήσεις

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε αρχές, πάμε για τη νίκη…»

Ούτε… μισή πιθανότητα η Εθνική να μη «χτυπήσει» το παιχνίδι με τη Ρωσία δεν άφησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Η εύκολη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού μετέθεσε το ενδιαφέρον στην τελευταία αναμέτρηση του ομίλου, την οποία ο συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας χαρακτήρισε θέμα αρχών.

Ούτε… μισή πιθανότητα η Εθνική να μη «χτυπήσει» το παιχνίδι με τη Ρωσία δεν άφησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η εύκολη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού μετέθεσε το ενδιαφέρον στην τελευταία αναμέτρηση του ομίλου, την οποία ο συνεργάτης του Γιόνας Καζλάουσκας χαρακτήρισε θέμα αρχών.

«Το πιο σημαντικό ήταν να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, μετά την ήττα από την Τουρκία», είπε αρχικά ο Σφαιρόπουλος αναφερόμενος στην αναμέτρηση με την Ακτή.

«Το απαραίτητο, όταν χάνεις ένα παιχνίδι που θέλεις πολύ, είναι να δείχνεις ότι συνεχίζεις με την ίδια διάθεση κι εμείς το κάναμε σήμερα αυτό -ειδικά στην άμυνα. Ήταν σημαντικό, δε, ότι είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες, ενόψει των δύσκολων αγώνων που έρχονται», εξήγησε ο Σφαιρόπουλος, πριν αναφερθεί στην επόμενη αναμέτρηση.

«Η Ρωσία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά εμείς θα προετοιμαστούμε γι’ αυτό το παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα», ανέφερε, για να καταλήξει χαρακτηριστικά:

«Θα παίξουμε, όπως πάντα, για να νικήσουμε. Είμαστε ομάδα με αρχές και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x