Ειδήσεις

Ζήσης: «Μόνο νίκη!»

Περισσότερο στο παιχνίδι της Τρίτης με την Τουρκία και –κυρίως- σε αυτό της Πέμπτης με τη Ρωσία, παρά στη σημερινή άνετη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού, στάθηκαν μετά την αναμέτρηση με τους Αφρικανούς οι Έλληνες παίκτες. Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική στον αγώνα με το συγκρότημα του Ντείβιντ Μπλατ, τόνισαν Ζήσης και Καλάθης. «Εμείς, πάντως πάμε μόνο για τη νίκη», «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο», είπαν μεταξύ άλλων οι παίκτες του Γιόνας Καζλάουσκας.

Περισσότερο στο παιχνίδι της Τρίτης με την Τουρκία και –κυρίως- σε αυτό της Πέμπτης με τη Ρωσία, παρά στη σημερινή άνετη επικράτηση επί της Ακτής Ελεφαντοστού, στάθηκαν μετά την αναμέτρηση με τους Αφρικανούς οι Έλληνες παίκτες. Νίκη και μόνο νίκη θέλει η Εθνική στον αγώνα με το συγκρότημα του Ντείβιντ Μπλατ, τόνισαν Ζήσης και Καλάθης.

«Επηρεαστήκαμε από την χθεσινή ήττα από του Τούρκους είναι η αλήθεια. Σήμερα βρεθήκαμε πίσω στην αρχή με επτά πόντους, ωστόσο καταφέραμε γρήγορα να βρούμε ρυθμό και να πάρουμε διαφορά», είπε ο Νίκος Ζήσης, για να συμπληρώσει: «Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα γίνεται λόγος για “επιλογή” στο αυριανό παιχνίδι με τους Ρώσους. Εμείς, πάντως πάμε μόνο για τη νίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Νικ Καλάθης: «Χθες δεν παίξαμε καλά. Όμως κοιτάζουμε μπροστά και όχι πίσω. Θέλουμε νίκη κόντρα στη Ρωσία. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, είπε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Πρίντεζης, στάθηκε στο γεγονός ότι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με αντίπαλους τους παίκτες του Τάνιεβιτς. Ωστόσο αυτό κάθε άλλο παρά αρνητικά τον επηρέασε: «Με πείραξε που δεν αγωνίστηκα, που δεν μπόρεσα να βοηθήσω στο χθεσινό παιχνίδι. Όμως αυτό ήταν που με πείσμωσε σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x