Stoiximan Super League

«Τσεκάρουν» τον Φετφατζίδη!

Την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη φέρεται να παρακολουθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Η γερμανική ομάδα θα στείλει σκάουτερ στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στα Σκόπια για να δει παίκτες των δύο ομάδων και, όπως είναι φυσικό, θα «τσεκάρει» τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Μαρινάκη και Κόκκαλη.

Την περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη φέρεται να παρακολουθεί η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Όπως γράφει η «SportDay», η γερμανική ομάδα θα στείλει σκάουτερ στο αποψινό παιχνίδι της Εθνικής Ελπίδων στα Σκόπια για να δει παίκτες των δύο ομάδων και, όπως είναι φυσικό, θα «τσεκάρει» τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού.

Τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων των Ελπίδων προσφέρονται για να τα παρακολουθούν οι σύλλογοι. Ετσι, μπορούν να διαπιστώνουν την εξέλιξη νεαρών παικτών που έχουν εντοπίσει από τις μικρότερες εθνικές ή έχουν ενημερωθεί ότι αξίζει τον κόπο να παρακολουθήσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε μεταγραφή στη Σάλκε, λόγω των καλών εμφανίσεων που είχε με την Εθνική Νέων και την Ελπίδων. Όσον αφορά τον Φετφατζίδη, η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι στιγμής μετράει 3 συμμετοχές και έχει πετύχει 1 γκολ (κόντρα στην Μπέσα) με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε Μαρινάκη και Κόκκαλη

Περίπου 2,5 ώρες συζητούσαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Σωκράτη Κόκκαλη στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το πρώτο θέμα που συζήτησαν οι δύο άνδρες αφορούσε την ομάδα, τις αλλαγές που έγιναν το καλοκαίρι αλλά και την πορεία της μετά το άσχημο ξεκίνημα της πρώτης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, ενώ έγινε συζήτηση για το θέμα της διαιτησίας.

Η διοίκηση ενημέρωσε ότι συζητήθηκαν θέματα του συλλόγου, όπως η πορεία της ομάδας, η Σούπερ Λίγκα, τα χορηγικά προγράμματα και άλλα ζητήματα. Ωστόσο, ο νέος μεγαλομέτοχος και ο πρώην πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» μίλησαν για το θέμα της διαιτησίας. Όπως προκύπτει, ο κ. Μαρινάκης δεν προτίθεται να ανεχθεί άλλες διαιτησίες σαν αυτή του Σταθόπουλου και από την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν και συγκεκριμένες ενέργειες στα αρμόδια όργανα προς αυτήν την κατεύθυνση.

Όσον αφορά την πορεία της ομάδας και τις μεταγραφές που έγιναν, κοινή άποψη των δύο ανδρών ήταν πως πρέπει να υπάρχει υπομονή. Πάντως, και οι δύο εμφανίστηκαν αισιόδοξοι πως η ομάδα θα επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ύστερα από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Αρκετοί αναχώρησαν για τις πατρίδες τους, όπως έπραξε ο Ισπανός που έφυγε μαζί με την οικογένειά του και εκείνο που τόνισε στους παίκτες είναι να περάσουν καλά αυτές τις μέρες, αλλά ταυτόχρονα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Μετά την Παλέρμο, την Ουντινέζε, την Πάρμα και την Ιντερ χθες προστέθηκε και το όνομα της Νάπολι για τον Εντσο Μαρέσκα. ?στόσο ο μάνατζέρ του, Καντίντο Φορτουνάτο, διέψευσε το ενδιαφέρον: «Υπήρξαν κάποιες επαφές πριν από μερικούς μήνες, αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα».

Από τους δέκα διεθνείς που έχει ο Ολυμπιακός μόνο οι τέσσερις αγωνίστηκαν χθες. Συγκεκριμένα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος - και στα 90 λεπτά - και ο Μήτρογλου - μπήκε στο 71’ ως αλλαγή - έπαιξαν στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γεωργία. Ο Ολοφ Μέλμπεργκ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι της Σουηδίας με την Ουγγαρία, ενώ ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε εκτός της 18άδας του Βελγίου από το ματς με τη Γερμανία. Από την πλευρά του, ο Ντένις Ρόμενταλ δεν έπαιξε, αφού χθες η Δανία δεν είχε υποχρεώσεις.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x