Ειδήσεις

Βράνκοβιτς: «Είμαι περήφανος...»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, παρά την πικρή ήττα δήλωσε ο Γιόκε Βράνκοβιτς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, παρά την πικρή ήττα δήλωσε ο Γιόκε Βράνκοβιτς, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι απέναντι στη Βραζιλία. Ούτε στα φιλικά δεν είχαμε παίξει τόσο άσχημα. Είχαμε προετοιμαστεί καλά για το ματς με τη Σερβία. Δεν θέλαμε να φύγουμε δίχως να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο από τη διοργάνωση και είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μου. Κάποιες φορές χρειάζεσαι εμπειρία και τύχη. Ελπίζω να επενδύσουμε πάνω σε αυτή την παρουσία μας. Είχα πει πριν το τουρνουά πως στόχος ήταν η πρόκριση στους 16 και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τη Βραζιλία, το κάναμε», δήλωσε ο Κροάτης προπονητής, ενώ για την τελευταία φάση και το φάουλ του Κους στον Ράσιτς, ανέφερε: «Δεν είδα καθαρά αν υπήρχε φάουλ ή όχι στην τελευταία φάση. Δεν θέλω να σχολιάσω».

Ο σέντερ της κροατικής ομάδας, Κρέσιμιρ Λόντσαρ, τόνισε: «Η ομάδα μας έδωσε το 200% στο γήπεδο σήμερα. Πολλές φορές τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και την τύχη. Αυτή ήταν σήμερα με τη Σερβία. Ελπίζω του χρόνου, στο Ευρωμπάσκετ, η τύχη να είναι με το μέρος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x