Stoiximan Super League

Βαμμένος πράσινος Σισέ!

Το είπε και το έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος σούπερ σταρ «χτύπησε» τατουάζ με το τριφύλλι και τη φράση «The Double» στο πόδι και γιόρτασε με αυτόν τον τρόπο τους περσινούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό Με Νίνη και Μαρίνο στη βασική ενδεκάδα οι «πράσινοι» για το διπλό κόντρα στον Άρη (19:30 Novasports 1). Τα είπαν φιλικά Πατέρας, Μαρινάκης και Πλάτινί!

Το είπε και το έκανε ο Τζιμπρίλ Σισέ! Ο Γάλλος σούπερ σταρ «χτύπησε» τατουάζ με το τριφύλλι και τη φράση «The Double» στο πόδι και γιόρτασε με αυτόν τον τρόπο τους περσινούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό Με Νίνη και Μαρίνο στη βασική ενδεκάδα οι «πράσινοι» για το διπλό κόντρα στον Άρη (19:30 Novasports 1).

Τελικά ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι ένας άνθρωπος που κρατάει τα λόγια του. Πέτυχε όσα γκολ περίπου είχε τάξει όταν πρωτοπάτησε το πόδι του στα μέρη μας και τώρα τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους οπαδούς της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι το σώμα του είναι γεμάτο από τατουάζ, βρήκε ένα σημείο στο πόδι και πλέον ένα τριφύλλι προστέθηκε σε αυτά που έχει ήδη. Τα... αποκαλυπτήρια θα γίνουν στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ήδη οι φίλοι των «πρασίνων» περιμένουν τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Νίκος Νιόπλιας προσανατολίζεται στο να δώσει θέση βασικού τόσο τον Σωτήρη Νίνη, όσο και στον Στέργο Μαρίνο. Ο Γιώργος Καραγκούνης κατάφερε να βγάλει κανονικά την τελευταία προπόνηση και έδειξε ότι είναι έτοιμος, παρά την κόπωση από τις συμμετοχές του με την Εθνική ομάδα, όμως ο Νίκος Νιόπλιας προτιμά να τον κρατήσει στον πάγκο και να χρησιμοποιήσει τον πιο φρέσκο Σωτήρη Νίνη. Ο «τυπάρας» ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, είναι πιθανό να περάσει στο ματς.

«Πονοκέφαλος» για τον Νιόπλια είναι τα άκρα της άμυνας μετά τους τραυματισμούς των Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλου και φαίνεται να καταλήγει στη λύση του Στέργου Μαρίνου για τη δεξιά πτέρυγα και σε αυτή του Λουκά Βύντρα για την αριστερή. Μπουμσόνγκ και Καντέ θα συνεργαστούν στο κέντρο της άμυνας, ενώ Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο θα καλύψουν τις θέσεις των αμυντικών χαφ. Σε επιτελικό ρόλο θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης, ενώ οι Γκοβού από δεξιά, Λέτο από αριστερά και ο «βαμμένος» Σισέ θα επωμιστούν με το βάρος του σκοραρίσματος.

Τα είπαν φιλικά Πατέρας, Μαρινάκης και Πλάτινί

Ο Μισέλ Πλατινί βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα και δείπνησε σε εστιατόριο της Βουλιαγμένης με τον Νικόλα Πατέρα, με τον οποίο γνωρίζονται από παλιότερα, αλλά και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη. ''Είναι πολύ ωραίο που σας βλέπω και τους δύο μαζί, μολονότι είστε αντίπαλοι μέσα στα γήπεδα. Είναι σημαντικό αυτό σε μια εποχή που έχουμε ακούσει πολλά για επεισόδια σε αγώνες ελληνικών ομαδών'', τόνισε στους δύο άνδρες, ενώ ακολούθησε και πλακίτσα κατά τη διάρκεια του δείπνου.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x