Stoiximan Super League

«…ο Κρητικός είναι αλλιώς»!

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός -και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός- είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης! Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την πείρα τους στη Superleague και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό! Άξιζαν κάτι καλύτερο οι γηπεδούχοι, που «σκόνταψαν», ωστόσο, στον εκπληκτικό Δασκαλάκη!

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός -και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός- είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης!

Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν την πείρα τους στη Superleague και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό!

Άξιζαν κάτι καλύτερο οι γηπεδούχοι, που «σκόνταψαν», ωστόσο, στον εκπληκτικό Δασκαλάκη!

Εκ πείρας…

Με την ψυχολογία του… «πάλιουρα» μπήκε στο γήπεδο ο Εργοτέλης. Παίζοντας από την αρχή το «χαρτί» της εμπειρίας στη Superleague, οι Κρητικοί μπλόκαραν τους «νεοφώτιστους». Τους άφησαν, λοιπόν, όχι μόνο με τον προβληματισμό πώς να διαχειριστούν το ρόλο του φαβορί, αλλά και πώς να αντιμετωπίσουν τον «δαιμόνιο» Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός ταλαιπωρούσε, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, την άμυνα του Ολυμπιακού -ενώ ήταν… ανεμειγμένος στις δύο περιπτώσεις που εκείνη απειλήθηκε σοβαρά (στην πρώτη αστόχησε ο ίδιος και στη δεύτερη ο Γιακούποβιτς δεν του επέτρεψε να «κεράσει» το γκολ στον Μπούντιμιρ). Την ίδια ώρα, οι Βολιώτες έψαχναν με ανορθόδοξο τρόπο το γκολ. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, ήταν εκείνοι που έφτασαν πιο κοντά στο να το πετύχουν, όταν ο Αλεξόπουλος δεν άφησε -από τη γραμμή- τον Μόνχε να πανηγυρίσει.

Μπουντιμίρ-ακης!

Ένα από τα παράδοξα που συνηθίζει να προσφέρει το ποδόσφαιρο επεφύλασσε το δεύτερο μέρος. Ενώ, λοιπόν -με βάση την εικόνα του αγώνα- ο Εργοτέλης άξιζε ένα γκολ στα πρώτα 45 λεπτά, έμελλε να το πετύχει όταν ο Ολυμπιακός θα είχε ισορροπήσει και θα άρχιζε να θυμίζει ποιος είναι γηπεδούχος! Την ώρα, όμως, που οι κεφαλιές του νεοεισελθόντα Μάρτιν «φλέρταραν» έντονα με το γκολ, εκείνη του εξαιρετικού Μπούντιμιρ ήταν που… το κατέκτησε τελικά.



Αν, όμως, οι Κρητικοί οφείλουν το προβάδισμα στον Κροάτη επιθετικό, τη… λαμπάδα για τη διατήρησή του πρέπει να την ανάψουν στον Δασκαλάκη. Ο Κρητικός γκολκίπερ δήλωσε «παρών» σε όσες από τις ευκαιρίες τους οι γηπεδούχοι δεν ήταν άστοχοι και επεμβαίνοντας -εντυπωσιακά σε κάποιες περιπτώσεις- επέτρεψε στον Εργοτέλη να «σπάσει το ρόδι» στο πρωτάθλημα.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Τόμας, Ζέλεσι, Ρίκκα (70' Σολάκης), Μόνχε, Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (56' Ρόκας), Καμπάνταης (56' Μάρτιν)

Στον πάγκο: Ρόκα, Πλιάγκας, Ψυχογιός, Εδουάρδο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ (65' Ορφανός), Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (90' Bερπακόφσκις), Μπέτο, Αλεξόπουλος, Ολίσε (77' Φραγκουλάκης)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Βίσιο, Χρυσοφάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΣΤΑΔΙΟ: Πανθεσσαλικό

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x