Stoiximan Super League

«Θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ευχαριστημένοι από την του Γιώργου Δαλούκα να μην διαιτητεύει αγώνες της Σούπερ Λίγκας εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Πειραιώτες θεωρούν θετικό βήμα για το πρωτάθλημα την αποχώρηση του Θεσσαλού ρέφερι και στέλνουν μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε κακές διαιτησίες στο μέλλον. «Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί δουλεύουμε όλοι καλά», είπε ο Βαλβέρδε στη διοίκηση.

Ευχαριστημένοι από την απόφαση του Γιώργου Δαλούκα να μην διαιτητεύει αγώνες της Σούπερ Λίγκας εμφανίζονται στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Πειραιώτες θεωρούν θετικό βήμα για το πρωτάθλημα την αποχώρηση του Θεσσαλού ρέφερι και στέλνουν μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει ανοχή σε κακές διαιτησίες στο μέλλον.

«Είναι ένα θετικό βήμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέπει να γίνεται με όποιον διαμορφώνει το αποτέλεσμα ενός αγώνα. Δεν το βλέπουμε ως νίκη, αλλά ως μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή», ειπώθηκε από τη διοίκηση.

Πάντως, οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι η χθεσινή εξέλιξη ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησαν, με τελευταία τη συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ξεκαθαρίσει πως υπήρχαν δύο επιλογές: ή θα «τελείωνε» ο Δαλούκας ή θα ερχόταν σε αντιπαράθεση με την ΕΠΟ.

Βαλβέρδε: «Θέλουμε χρόνο και δουλειά»

Αισιόδοξος για την πρόοδο του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στην τελευταία ενημέρωση που έκανε στην διοίκηση της ομάδας. Ο Ισπανός παραδέχτηκε πως η ομάδα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο δεν έχει παράπονο από κάποιον παίκτης.

«Θέλουμε χρόνο και δουλειά. Η ομάδα βελτιώνεται και αυτό γιατί δουλεύουμε όλοι καλά. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος», είπε ο 47χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε και δύο-τρία πράγματα στο παιχνίδι μας. Βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και σιγά σιγά βγαίνουν τα πράγματα που έχουμε δουλέψει».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας για τον κυριακάτικο αγώνα στην έδρα του Πανσερραϊκού, ο Βαλβέρδε θα δει αύριο σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Μοϊσές Ουρτάδο για να καταστρώσει τα πλάνα του. Αν ο 29χρονος δεν τα καταφέρει (αν και μάλλον το ιατρικό τιμ θα δώσει το «Ο.Κ.») τότε μία επιλογή υπάρχει. Ντουντού αμυντικό χαφ και Ιμπαγάσα δίπλα του. Εάν πάλι είναι σε θέση ν' αγωνιστεί, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει περισσότερες επιλογές.

Μεγάλο «στοίχημα» θεωρείται για τον Ολυμπιακό η παρουσία των οπαδών του στην έδρα του Πανσερραϊκού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι Πειραιώτες θέλουν ο κόσμος να έχει υποδειγματική συμπεριφορά, να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και να αποδειχθεί και στην πράξη ότι οι δηλώσεις Μαρινάκη δεν δυναμίτισαν το κλίμα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνει κάποιες κινήσεις και ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. Ισως και με συνάντηση με τους οργανωμένους οπαδούς.

Αν και η ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσαν ότι προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε τρίωρη συνάντηση ανάμεσα στους κ.κ. Μαρινάκης και Πατέρας, φήμες εξακολουθούν να αναφέρουν πως οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώτου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται στο σημερινό έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να υπάρξει κοινή δήλωση των δύο φίλων.

Στα γραφεία της ΠΑΕ θα πάει το μεσημέρι το Δ.Σ. των βετεράνων για την πρώτη συνάντηση με τον Μαρινάκη. Οι παλαίμαχοι θα του δώσουν ένα έπαθλο και θα συζητήσουν για τη συνεργασία που θα έχουν

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συγκεντρώσουν χρήματα, τα οποία θα προσφέρουν στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Μπαχράμη. Είναι μία κίνηση περισσότερο συμβολική, για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του συναδέλφου τους, που έχασε τη ζωή του το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x