Γιώργος Χελάκης

Πόσο καλύτερος είναι ο Μπουμσόνγκ από τον Ντουγκλάο;

Τι σκέφτεται να κάνει τώρα η Σούπερ Λίγκα που ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της Λάρισας; Θα μείνει μόνος του ο κ. Πηλαδάκης να φωνάζει ή θα βγουν οι κ.κ Μαρινάκης, Πατέρας και Αδαμίδης να του συμπαρασταθούν;

Τι σκέφτεται να κάνει τώρα η Σούπερ Λίγκα που ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της Λάρισας; Θα μείνει μόνος του ο κ. Πηλαδάκης να φωνάζει ή θα βγουν οι κ.κ Μαρινάκης, Πατέρας και Αδαμίδης να του συμπαρασταθούν;

Την απορία διατυπώνει ο ίδιος ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ΑΕΛ σε επίσημη ανακοίνωση και μέχρι τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Θα μου πείτε, το θέμα είναι σε κάθε φαλτσοσφύριγμα διαιτητή να τοποθετείται η Αγία Τριάδα της Σούπερ Λίγκας; Ασφαλώς όχι. Άλλωστε από τις φωνές και τον χαρτοπόλεμό της, προτιμούμε τη σιωπή της. Και την περισυλλογή της. Διότι πιο σοβαρό θέμα από το πέναλτι που δεν δόθηκε είναι ο καρεκλοπόλεμος στο «Ανθή Καραγιάννη» ανάμεσα σε οπαδούς των γηπεδούχων και στους φιλοξενούμενους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αφήστε που ανεβαίνουν στις Σέρρες περίπου 2.000 οπαδοί του Ολυμπιακού για το ματς με τον Πανσερραϊκό.

Ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στη Σούπερ Λίγκα το πρωτο που έχουν να κάνουν είναι να ασχοληθούν με τα «φυντάνια» τους και τις πολεμικές επιχειρήσεις τους. Ύστερα βλέπουν τι μπορούν να (μην) κάνουν με τα θέματα της διαιτησίας.

Εκτός από το πέναλτι και τον καρεκλοπόλεμο, στην Καβάλα είδαμε μπάλα και μάλιστα από εκείνη που αρέσει στον φίλαθλο και τον φέρνει στο γήπεδο. Παιχνίδι με ανατροπές στο σκορ, χαμένες ευκαιρίες και ευτυχώς χωρίς ανακοινώσεις για τη διαιτησία. Η Καβάλα αν και από μεταγραφές σουλουπώθηκε την τελευταία στιγμή, λίγο έλλειψε να ξαπλώσει στο χορτάρι τον πρωταθλητή.

Η αργή μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού και η… αργοπορημένη άμυνα του, χαλούσαν ότι έφτιαχνε και πετύχαινε με κόπο ο Σισέ στην επίθεση.

Αυτός ο Παναθηναϊκός όπως φάνηκε στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και στο ματς με την Μπαρτσελόνα έχει σημαντικά προβλήματα στην ανασταλτική του λειτουργία. Ο Μπουμσόνγκ δεν του έδωσε -μέχρι στιγμής- κανένα από τα προβλήματα στον αέρα. Ο Ντουγκλάο τον πήρε παραμάζωμα στη φάση του γκολ της ισοφάρισης. Ο Ντιέ και ο Καρντόσο έδειχναν πιο φρέσκοι στα μαρκαρίσματα από τον «αόρατο» Ζιλμπέρτο Σίλβα. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι που πήραν και φέτος την ισοπαλία και αισιόδοξοι γιατί ο Λουίς Γκαρσία θα τους δώσει επιπλέον ποιότητα και προσωπικότητα.

Α, και ευτυχείς που ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεχίζει και φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x