Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Άρης 1-0 (Τελικό)

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη! Τρεις ημέρες μετά την ιστορική του νίκη (1-0) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άρης επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, που «ψάχνει» την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» οι «κυανέρυθροι» με γκολ του Μπάλαμπαν στο 87' (1-0). Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα!

Ματσάρα στη Νέα Σμύρνη!

Τρεις ημέρες μετά την ιστορική του νίκη (1-0) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άρης επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα, αντιμετωπίζοντας τον Πανιώνιο, που «ψάχνει» την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Χωρίς τους Πρίττα και Κόκε οι «κίτρινοι» (ο Κούπερ αποφάσισε να τους ξεκουράσει), απόντες για τους «κυανέρυθρους» οι τιμωρημένοι Ριέρα και Τσότσαλιτς.

Πήραν το πρώτο τους «τρίποντο» οι «κυανέρυθροι» με γκολ του Μπάλαμπαν στο 87' (1-0).

Το www.sport-fm.gr βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και θα σας μεταφέρει live την εξέλιξη του αγώνα!



90'+3' Λήξη του αγώνα!

90' Κεφαλιά του Ρουίς, ο Μάχο αποκρούει εντυπωσιακά και κρατάει το 1-0

89' Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Κοντοέ περνάει ο Φουνκουάγιο.

87' ΓΚΟΟΟΟΟΛ για τον Πανιώνιο!!! Ο Μπάλαμπαν λυτρώνει τον Πανιώνιο, αφού εκμεταλλεύεται τη σύγκρουση των Μπαρέρο και Κουλουχέρη και από κοντά κάνει το 1-0.

83' Καλό σουτ του Χίκα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαρέρο.

80' Σέντρα του Κούρντι, ο Βαζ Τε παίρνει αμαρκάριστος την κεφαλιά, αλλά η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Μπαρέρο.

78' Αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Σαλαλί ο Κούκετς.

71' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Άρη, ο Ρουίς περνάει στο ματς στη θέση του Τσέζαρεκ.

64' Πρώτη αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Μανιάτη περνάει ο Χίκα.

61' Κίτρινη κάρτα στον Μανιάτη για διαμαρτυρία.

60' Κίτρινη κάρτα στον Μπάλαμπαν.

58' Σωρεία χαμένων ευκαιριών για τον Πανιώνιο! Ο Μπάλαμπαν μόνος του απέναντι από τον Μπαρέρο, από πλάγια θέση, πλασάρει, αλλά ο γκολκίπερ του Άρη λέει «όχι».

54' Απίστευτη, χαμένη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Εκπληκτική μπαλιά του Βαζ Τε στον Σαλαλί, μόνος του ο Γάλλος απέναντι από τον Μπαρέρο πλασάρει, η μπάλα, όμως, «γλείφει» το δοκάρι και καταλήγει άουτ.

52' Αλλαγή για τον Άρη, στη θέση του Αραβίδη περνάει ο Φατί.

50' Απευθείας κόκκινη κάστα στον Ναφτί, που χτύπησε εκτός φάσης τον Μανιάτη! Με 10 συνεχίζει ο Άρης!

49' Δυνατό σουτ του Βαζ Τε έξω από την περιοχή, ο Μπαρέρο αποκρούει σε κόρνερ.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45' Αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη. Ο Σηφάκης δεν μπορεί να συνεχίσει και τη θέση του παίρνει ο Μπαρέρο.

- Ο Φερνάντο Σάντος κάθεται στα επίσημα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Πρώτη κεφαλιά από τον Λάτκα μετά από εκτέλεση κόρνερ, δεύτερη από τον Κουμορτζί, που από κοντά δεν μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

38' Πλασέ στην κίνηση από τον Μπάλαμπαν στην «αγκαλιά» του Σηφάκη.

33' Κίτρινη κάρτα στον Κουλουχέρη.

25' Κι άλλη, σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Καταπληκτική πάσα του Βαζ Τε στον Κουμορτζί, που βγαίνει μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη, κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει άουτ.

23' Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο! Ο Σαλαλί, έπειτα από σέντρα του Βαζ Τε από δεξιά, έκανε το σουτ αμαρκάριστος, σχεδόν από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Σηφάκης έβγαλε με τα πόδια.

15' Καλό ρυθμό έχει το ματς, χωρίς, ωστόσο, να έχει υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

10' Πολύ δυνατά έχει μπει ο Πανιώνιος στο ματς.

2' Σουτ του Μανιάτη μπλοκάρει εύκολα ο Σηφάκης.

Ο Μίκαελ Στόρε έκανε, τελικά, την έκπληξη… Το δεξί άκρο της άμυνας καλύπτει ο Βαρό, ενώ αριστερά είναι ο Κοντοές, με τον Γιάννη Μανιάτη να παίζει δεξιά, στα χαφ.

1' Έναρξη του αγώνα!

18:12 Οι δυο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Στο «πέταλο» της Νέας Σμύρνης, οι φανατικοί οπαδοί του Πανιωνίου σήκωσαν κυανέρυθρα σεντόνια, αλλά και ένα πανό, το οποίο γράφει: «Λιμάνι σου η Σμύρνη, προορισμός σου… η ιστορία».

18:09 Οι αναπληρωματικοί του Άρη βγαίνουν στο γήπεδο και κάθονται στον πάγκο της ομάδας τους. Έντονες οι αποδοκιμασίες από τους φίλους του Πανιωνίου.

18:02 Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στη Νέα Σμύρνη.

17:53 Οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους. Μόνο οι παίκτες του Άρη βρίσκονται αυτήν την ώρα στον αγωνιστικό χώρο και συνεχίζουν την προθέρμανσή τους.

- Περίπου 500 οπαδοί του Άρη βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

17:45 Οι δύο ομάδες κάνουν την προθέρμανσή τους.

17:30 Μεγάλη είναι η προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο μέχρι στιγμής. Αναμένεται αρκετός κόσμος μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης.



Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης (64' Χίκα), Λάτκα, Μπάλαμπαν, Βαρό, Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές (87' Φουνκουάγιο), Κούρντι, Σαλαλί (78' Κούκετς), Βαζ Τε

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Φουνκουάγιο, Ρίσγκαρντ, Κούκετς, Χίκα, Γουνδουλάκης, Αναστασόπουλος

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης (45' Μπαρέρο), Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Τόχα, Τσέζαρεκ (71' Ρουίς), Μίσελ, Μενδρινός, Χαβίτο, Αραβίδης (52' Φατί), Λαζαρίδης

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ρουίς, Φατί, Σουάρες, Καζναφέρης, Βαγκέλι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Τάτσης (Ηπείρου)

ΓΗΠΕΔΟ: Ν. Σμύρνης



- Το πιο θεαματικό παιχνίδι έγινε στις 6 Δεκεμβρίου 1964: 4-3 (24', 37' Σαραβάκος, 72' Καρράς, 84' Θ. Ιντζόγλου - 9', 26', 51' Δεμίρης).

- Ο Άρης πέρασε δύο φορές νικηφόρα με σκορ 3-0 από τη Ν. Σμύρνη. Στις 13 Μαρτίου του 1960 (13' Σπανόπουλος, 78', 86' Παπουτσόπουλος) και στις 12 Ιανουαρίου του 2008 (4' Κάλβο, 68', 70' Κόκε).

- Μεγαλύτερη νίκη του Πανιωνίου παραμένει το 4-0 (27', 37' Θ. Σαραβάκος, 66' Γ. Γιαννακόπουλος, 77' Μαυρίδης) από τις 13 Μαΐου του 1962.

- Ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι στην προϊστορία με 27 νίκες, έναντι 9 επιτυχιών του Άρη. 12 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.

«Μεθυσμένος» ακόμα από την τεράστια και ιστορική του νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άρης φιλοξενείται από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι «κίτρινοι» δεν μπορούσαν να φανταστούν ιδανικότερο τρόπο για να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουν να αποδειχθούν το ίδιο… συνεπείς και στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Υπόθεση, πάντως, που αναμένεται δύσκολη απέναντι στον Πανιώνιο, ο οποίος προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη (1-1) και είναι αποφασισμένος για την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x