Stoiximan Super League

Έτσι δεν πάει για πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα φέτος να «βλέπει» ψηλά, αλλά με εμφανίσεις σαν και τη σημερινή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), είναι πολύ αμφίβολο αν θα τα καταφέρει… Φιλοξενώντας τους «νεοφώτιστους» στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε ένα «πρόσωπο- φάντασμα» του παλιού καλού του εαυτού.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα φέτος να «βλέπει» ψηλά, αλλά με εμφανίσεις σαν και τη σημερινή κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου (1-1), είναι πολύ αμφίβολο αν θα τα καταφέρει… Φιλοξενώντας τους «νεοφώτιστους» στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρουσίασε ένα «πρόσωπο- φάντασμα» του παλιού καλού του εαυτού.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα γι’ αυτόν, αν δεν είχε τον Κρέσιτς, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την επέμβαση του αγώνα στο σουτ του Μάρτιν. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, όμως, στο 22’ είχε καταφέρει να τον «κρεμάσει», ανοίγοντας το σκορ με εξαιρετικό τρόπο. Η ισοφάριση για την ομάδα του Δερμιτζάκη ήρθε στο 38’ με κεφαλιά από τον Ίβιτς. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, έπειτα από την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.



Ο Ολυμπιακός Βόλου γνώριζε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν ταλαιπωρημένος και καταπονημένος από το ματς κόντρα στην Μπριζ για το Europa League και μπήκε στην Τούμπα με μοναδικό σκοπό να τον αιφνιδιάσει, και τα κατάφερε.

Εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης των παικτών του Δερμιτζάκη, την κούρασή τους και στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε την υπεροχή. Οι «νεοφώτιστοι» πρέσαραν ψηλά και έβγαλαν αρκετές αντεπιθέσεις. Σε μία απ’ αυτές (22’) ο Μαρτίν «κρέμασε» από μακριά τον Κρέσιτς, πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ.

Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε από τον Ίβιτς λίγα λεπτά αργότερα (38’) με ωραία κεφαλιά από σέντρα του Φωτάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διάθεση και η «δίψα» των φιλοξενούμενων να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα στις βαλίτσες τους από την Τούμπα παρέμειναν στο ίδιο επίπεδο. Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την επιστροφή τους από τα αποδυτήρια, πίεζαν για να πετύχουν ένα τέρμα και δεν επαναπαυτήκαν στον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Δεν προσπάθησαν να τον διατηρήσουν. Δεν κλείστηκαν στα καρέ τους.

Αντιθέτως, η εικόνα του ΠΑΟΚ δεν ήταν ικανοποιητική και αυτό που έδειχνε στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια αδυναμία να βρει τα πατήματά του. Οι αλλαγές του Δερμιτζάκη προσέδωσαν «φρεσκάδα» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, η οποία όμως δεν ήταν αποτελεσματική.

Στο 59’ ο Κρέσιτς έκανε την επέμβαση του αγώνα. Σε αντίθεση με τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ των «ερυθρολεύκων», αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν βρισκόταν εκτός θέσης…

Ο ορεξάτος Μάρτιν επιχείρησε να τον «σκοτώσει» από το ύψος του πέναλτι με έναν κεραυνό, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Κροάτης γκολκίπερ απέκρουσε ενστικτωδώς, μη επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να προηγηθούν ξανά στο σκορ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίκτες του ΠΑΟΚ να φεύγουν με σκυμμένα τα κεφάλια για τα αποδυτήρια και τους οπαδούς στις εξέδρες της Τούμπας να αποδοκιμάζουν.

Το φιλμ του αγώνα



ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης):Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (61' Λίνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς (77' Γκαρσία), Σαλπιγγίδης (61' Παπάζογλου).

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο και Ζουέλα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Κάστρο (65' Μπρέσκα), Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας (89' Καπετάνος), Μόνχε, Ζαραδούκας (67' Ρίκκα), Ψυχογιός

Στον πάγκο: Ρόκα, Ντολεζαϊ, Ζέλεσι, Σολάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα





Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x