Γιώργος Χελάκης

Γι' αυτήν τη δουλειά και μόνο πληρώνεται ο Μάρκο Πάντελιτς

Όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Πάντελιτς, είχα αφήσει να φανεί στη “Sportday” η εκτίμησή μου στον Σέρβο σέντερ φορ. Κυρίως γιατί ανεξάρτητα από τη φόρμα του και την εικόνα της ομάδας του, αυτός βρίσκει τον τρόπο να το «κολλήσει

Όταν ο Ολυμπιακός πήρε τον Πάντελιτς, είχα αφήσει να φανεί στη “Sportday” η εκτίμησή μου στον Σέρβο σέντερ φορ. Κυρίως γιατί ανεξάρτητα από τη φόρμα του και την εικόνα της ομάδας του, αυτός βρίσκει τον τρόπο να το «κολλήσει».

Ότι ακριβώς έγινε στις Σέρρες. Ο Πάντελιτς ήταν εκτός παιχνιδιού μέχρι που πήρε την πάσα του Ριέρα. Το «καθυστέρησε», αλλά το έβαλε. Η δουλειά έγινε. Θυμίζω: Όπως γινόταν και επί εποχής Αναστόπουλου. Αυτός είναι ο Μάρκο Πάντελιτς και όποιος περιμένει να «ξεσηκώσει» την εξέδρα με τις επινοήσεις του, τζάμπα θα χαραμίζει τον χρόνο του.

Καλύτερος Ολυμπιακός, απλά σημαίνει περισσότερα γκολ από τον Πάντελιτς. Με τον συγκεκριμένο Ολυμπιακό και αυτό που έβαλε πολύ ήταν.

Ένας φοβισμένος Ολυμπιακός που κλείστηκε για είκοσι λεπτά για να μην την πατήσει όπως με τον Ηρακλή, δεν είναι τόσο τιμητικό για μια ομάδα που κουράζεται λιγότερο από όλους τους ανταγωνιστές της και πάει για πρωτάθλημα.

Ο Βαλβέρδε έχει μεγάλα περιθώρια από τη μέση και μπροστά. Η επιμονή στον Φουστέρ και η περιορισμένη συμμετοχή του Ρόμενταλ, πέρα από τους οπαδούς πρέπει να προβληματίσουν και τον Βαλβέρδε…

Η ΑΕΚ έχει όλα τα δίκια να ζητά τουλάχιστον δύο πέναλτι που τα αγνόησε ο Κουκουλάκης. Το ματς στο ΟΑΚΑ ήταν το καλύτερο της αγωνιστικής με δύο γκολάρες από τον νεαρό Φορτούνη και τον Σκόκο. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη, αλλά χρειάστηκε να κάνει τις αλλαγές ο Μπάγιεβιτς για να φανεί αυτό. Αν τους είχε από την αρχή ακόμα και ο Κουκουλάκης δεν θα της έκανε τη ζημιά.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ έπαιζαν την Πέμπτη στην Ευρώπη και έφεραν αποτελέσματα. Τρεις μέρες αργότερα «τράκαραν» στο πρωτάθλημα… Τιμή και δόξα στον Ηρακλή που είναι μόνος πρώτος στην κορυφή.

Υ.Γ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις των κ.κ Πατέρα και Μαρινάκη για τα επεισόδια μερίδας οπαδών σε Καβάλα και Σέρρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x