Stoiximan Super League

Φαβορί ο Χιμένεθ

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζει την προοπτική ο μάνατζέρ του. Απομακρύνονται οι λύσεις Σόουζα και Σιμεόνε. .

Ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται πως συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες για την αντικατάσταση του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής, που από τον περασμένο Μάρτιο είναι ελεύθερος, συγκεντρώνει τα χαρακτηριστικά που έχουν ως προδιαγραφές για το νέο προπονητή οι «κιτρινόμαυροι». Είναι νέος σε ηλικία (46 ετών), αρέσκεται στο επιθετικογενές ποδόσφαιρο, κερδίζει τους παίκτες με τη συμπεριφορά του και δεν διστάζει να προωθήσει νέους παίκτες στην πρώτη ομάδα, πράγματα που αποδεικνύονται από τη θητεία του στη Σεβίλλη.

Ο μάνατζερ του Ισπανού τεχνικού, Αλβάρο Τόρες, δήλωσε στο «Goal» πως «… δεν υπάρχει άμεση επαφή με την ΑΕΚ. Ατζέντηδες από την Ελλάδα έχουν καλέσει τον Μανόλο για να μάθουν τις προθέσεις του. Αυτό που δεν ενδιαφέρει είναι το πρότζεκτ. Η ΑΕΚ φαντάζει ενδιαφέρον σύλλογος και περιμένουμε να έρθει σε επαφή μαζί μας».

Και οι… άλλοι

Ο Σταύρος Αδαμίδης φέρεται να εξετάζει δύο ακόμη περιπτώσεις προπονητών, στις οποίες φαίνεται πως δεν συγκαταλέγονται ο Πάουλο Σόουζα και ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου προπονητή, Ζοσέ Μαρίνιο, δήλωσε στη «SportDay» ότι «… ο Πάουλο είναι ικανοποιημένος στη Λέστερ και δεν σκέφτεται να παραιτηθεί», την ώρα που η διοίκηση της αγγλικής ομάδας εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του παρά τα αρνητικά αποτελέσματα. «Θα πρέπει να γίνει ολική ανατροπή δεδομένων για να φύγει. Θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία, αλλά θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα κι αν ήταν ελεύθερος πιθανότατα θα αποδεχόταν μια πρόταση της ΑΕΚ».

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, αν και ελεύθερος, επανέλαβε πως είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα. «Δεν είναι στα σχέδιά μου να εργαστώ στην Ελλάδα. Θέλω να δουλέψω στην Ισπανία ή στην Ιταλία και είμαι διατεθειμένος να περιμένω όσο χρειαστεί», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός στη «SportDay».

Εξελίξεις για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ θα υπάρχουν από την Παρασκευή και μετά. Και στο ματς της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη στον πάγκο θα βρίσκεται το δίδυμο Κόλα-Γκρέταρσον. Στόχος της διοίκησης είναι η πρόσληψη να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να αξιοποιηθεί το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x