Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Με νίκη στην Τούμπα ξεμπερδεύει η ΑΕΚ-Πιθανές αλλαγές μπροστά με ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε πως η ΑΕΚ θα παίξει μόνο για τη νίκη στην Τούμπα, ώστε να εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα από την Κυριακή.

Η ΑΕΚ θέλει να… τελειώσει το πρωτάθλημα με νίκη επί του ΠΑΟΚ την Κυριακή, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν η ΑΕΚ νικήσει στην Τούμπα ξεμπερδεύει, με ισοπαλία ξεμπερδεύει από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ αν χάσει όλα είναι ανοιχτά και το επόμενο ματς είναι μετά από 17 μέρες, πράγμα που κάνει την κατάσταση περίπλοκη. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι πανηγυρικό και όλοι θέλουν να πάρουν το παιχνίδι της Κυριακής για να καθαρίσουν. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε ότι υποφέρει πολύ στην έλλειψη βάθους στο ρόστερ του και δεν ξέρω πώς θα επηρεάσει το πλάνο του το γεγονός ότι θέλει μόνο νίκη. Όμως περιμένουμε ότι θα θέλει να βγάλει αντίδραση», ανέφερε.

«Νέα αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να έχουν προκύψει στην ΑΕΚ. Δεν είναι απίθανο ακόμη και να δούμε να αλλάζει όλη η τετράδα μπροστά και να παίξουν Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Γκαρσία, που ούτως ή άλλως θεωρούνται κι αυτοί βασικοί. Μοιάζει δύσκολο να αλλάξει η τετράδα της άμυνας, εφόσον όπως μας είπανε είναι καλά και ο Ρότα. Στο κέντρο θα δούμε αν θα πάει πάλι με Σιμάνσκι και Γιόνσον ή ένας από τους δύο με τον Πινέδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x