Stoiximan Super League

Live: ΟΣΦΠ-Ολ. Βόλου 3-1 (Τελικό)

Στο β' ημίχρονο ο αγώνας του ΟΣΦΠ με τον Ολ. Βόλου στο Καραϊσκάκη. Ανώτεροι οι Πειραιώτες, που προηγούνται 2-0 στο σκορ, χάρη στα τέρματα των Τοροσίδη και Μιραλάς. Μείωσε ο Ούμπιντες για τους φιλοξενούμενους. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Έστω κι αν κόντεψε να γκρεμίσει την καλή εικόνα που έχτισε στο α’ ημίχρονο, ο ΟΣΦΠ νίκησε 3-1 τον Ολ. Βόλου.

Θυμίζοντας μόνο εν μέρει τον «Θρύλο» που θαυμάστηκε με τον Αστέρα (7’ Τοροσίδης, 21’ Μιραλάς) και επιτρέποντας έπειτα στο συνονόματο να σταθεί ως… Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκη» (71’ Ουμπίντες), η ομάδα του Βαλβέρδε έφτασε στις καθυστερήσεις (Μιραλάς και πάλι) για να «σφραγίσει» τη νίκη.

Αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι ο Ριέρα, όταν το σκορ ήταν 2-1. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με 12 πόντους πλέον, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.



90+3' Λήξη του παιχνιδιού.

90+2' ΓΚΟΛ για τον Ολυμπίακό 3-1. Ο Φετφατζίδης με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Μιραλάς, ο οποίος πλασάρει εύστοχα τον Γιακούποβιτς.

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας στη θέση του Ριέρα.

87' Πολύ ωραία προσπάθεια του Φουστέρ, ο οποίος θα αποφύγει τον Σανκαρέ, το σουτ του όμως θα διώξει σε κόρνερ ο Γιακούποβιτς.

85' Μακρινό σουτ από τον Καπετάνο, κανένα πρόβλημα για τον Νικοπολίδη.

84' Σουτ του Φετφατζίδη, μπλοκάρει ο Γιακούποβιτς.

81' Ο Ριέρα αστοχεί από τα έντεκα μέτρα!

80' Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα για επικίνδυνο τάκλιν στον Μιραλάς. Δίνει πέναλτι ο διαιτητής.

76' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Φετφατζίδης περνάει μέσα αντί του Ρόμενταλ.

71' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛ. ΒΟΛΟΥ, 2-1. Ο Καπετάνος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ούμπιντες με προβολή μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

70' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Ιμπαγάσα έδωσε την θέση του στον Γ. Παπαδόπουλο.

65' Από μία κίτρινη κάρτα σε Μόνχε και Τοροσίδη, επειδή διαπληκτίστηκαν. "Φλέρταραν" με την δεύτερη κίτρινη οι δύο παίκτες, αφού συνέχισαν να τα λένε σε έντονο ύφος για αρκετή ώρα.

64’ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Ολ. Βόλου. Ο Καμπάνταης παίρνει την θέση του Ψυχογιού.

63' Εξαιρετική ατομική ενέργεια από τον Μιραλάς, τα χάλασε στο τελείωμα της φάσης ο Βέλγος, σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή.

53' Δεύτερη αλλαγή για τον Ολ. Βόλου. Ο Καπετάνος περνάει στον αγωνιστικό χώρο αντί του Σολάκη.

52' Απέναντι από την εστία ο Ρόμενταλ, σουτάρει ο Δανός, αλλά ο Γιακούποβιτς πέφτει και απομακρύνει με τα πόδια.

49' Έφυγε πάνω από την εστία το σουτ του Τοροσίδη.

46' Πρώτο σφύριγμα στο β' ημίχρονο.

Καμία δυσκολία δεν συνάντησε ο ΟΣΦΠ στο πρώτο ημίχρονο. Αντιθέτως, πέτυχε δύο γκολ -το ένα με αρκετή δόση τύχης- έχοντας μάλιστα αρκετές καλές στιγμές, απέναντι σε έναν αντίπαλο… φοβισμένο και χωρίς καμία διάθεση να βγει στην επίθεση.

45+2' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

44' Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

43' Κίτρινη κάρτα στον Ψυχογιό, για ένα σκληρό τάκλιν που έκανε στον Ντουντού.

42' Ο Ριέρα συγκρούστηκε με τον Γιακούποβιτς, έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο ο πορτιέρο του Ολ. Βόλου. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, συνεχίζεται το παιχνίδι.

29' Ο Γιακούποβιτς διώχνει με γροθιές το δυνατό σουτ του Ριέρα.

28' Αλλαγή για τον Ολ. Βόλου: Ο Μπρέσκα αντικαθιστά τον Κάστρο.

21' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, 2-0. Ο Φουστέρ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μιραλάς με συνέπεια να αλλάξει πορεία και να καταλήξει στα δίχτυα της εστίας του Γιακούποβιτς, που δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το δεύτερο γκολ.

20' Φοβερή ατομική ενέργεια του Μιραλάς, ο Βέλγος πάσαρε την κατάλλη στιγμή στον επερχόμενο Ιμπαγάσα στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Γιακούποβιτς έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Αργεντινού άσου.

15' Πολύ πάνω από την εστία το σουτ που δοκίμασε ο Μιραλάς.

14' Στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς κατέληξε το σουτ του Φουστέρ.

7' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ, 1-0. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος επέμβαση του Γιακούποβιτς, ο Τοροσίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή.

1' Έναρξη του αγώνα. Στην σέντρα οι γηπεδούχοι.



Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Μπράβο, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ντουντού, Ιμπαγάσα (71' Γ. Παπαδόπουλος), Ριέρα (89' Χολέμπας), Ρόμενταλ (76' Φετφατζίδης), Φουστέρ, Μιραλάς.

Στον πάγκο: Πάρντο, Μοντέστο, Ζαϊρί, Πάντελιτς.

Ολ. Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ψυχογιός (64' Καμπάνταης), Ζαραδούκας, Τόμας, Αλβάρες, Ούμπιντες, Μόνχε, Σολάκης (53' Καπετάνος), Κάστρο (28' Μπρέσκα).

Στον πάγκο: Ρόκα, Ζέλεσι, Ντολεζάζ, Ρίκκα.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Γούκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»



• Από μεγάλες νίκες -για διαφορετικούς λόγους- προέρχονται οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα. Χαρές και πανηγύρια στον Βόλο, μετά το 3-1 επί της ΑΕΚ.

• Εκτός έμειναν Μήτρογλου και Νέμεθ, που δεν πήραν πολύ ψύχραιμα τον αποκλεισμό τους. Η κατάσταση δεν ξέφυγε από τα όρια, αλλά αμφότεροι εκνευρίστηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή.

• Κατά τα άλλα, πλην της απουσίας του Μοϊσές, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στον Ολυμπιακό. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, θα απουσιάσει ο Μαρτίν (τραυματίας).

• Ο Ολυμπιακός μετράει οκτώ νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια -εντός έδρας- με αντίπαλο τον συνονόματο του Βόλου σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x