Stoiximan Super League

Μαρινάκης, Γκαγκάτσης, Κόκκαλης: 150-0

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα για τη διαιτησία παίχτηκε με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τις αποφάσεις του κ. Αρετόπουλου στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου (3-1). «Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50-50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0)» αναφέρεται.

Άλλο ένα επεισόδιο στην κόντρα για τη διαιτησία παίχτηκε με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ολυμπιακός Βόλου (3-1). «Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50 – 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0)» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η διαιτησία του κ. Αρετόπουλου στο «Καραισκάκη» στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ολυμπιακού Βόλου, προκάλεσε την αντίδραση των πράσινων, που περίπου μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξέδωσαν ανακοίνωση με σαφώς ειρωνική διάθεση προς τους «ερυθρόλευκους».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

«Σήμερα, για μια ακόμα αγωνιστική, κατάλαβε όλη η Ελλάδα πως αντιλαμβάνεται ο ΟΣΦΠ το 50 – 50 που δήθεν αποζητά από τη διαιτησία. 50 για τον κ. Μαρινάκη, 50 για τον κ. Κόκκαλη και 50 για τον κ. Γκαγκάτση (150-0).
Κατά τα άλλα, τα διαιτητικά λάθη που συμπτωματικά ευνοούν τον ΟΣΦΠ δεν κρίνουν ποτέ το αποτέλεσμα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x