Stoiximan Super League

Ημέρα κρίσης!

Κρίσιμο θεωρείται το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (18:15, Novasports 2 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Για κάποιους το παιχνίδι του «τριφυλλιού» στην έδρα των Κρητικών θεωρείται καθοριστικό, αφού ενδέχεται να τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Νίκου Νιόπλια σε περίπτωση που η ομάδα δεν πάρει τους τρεις βαθμούς.

Κρίσιμο θεωρείται το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο (18:15, Novasports 2 / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr).

Για κάποιους το παιχνίδι του «τριφυλλιού» στην έδρα των Κρητικών θεωρείται καθοριστικό. Αν η ομάδα κερδίσει, τότε ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει τη δυνατότητα στη διακοπή να δουλέψει μαζί με τον Εμπεν με όσους παίκτες μείνουν και να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Αν, όμως, οι πράσινοι δεν πάρουν τους τρεις βαθμούς, είναι πιθανό να τεθεί θέμα Νιόπλια. Στην περίπτωση αυτή ο Παναθηναϊκός θα πάει σε ξένο τεχνικό. Ύστερα από τη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί του Ολυμπιακού Βόλου, το «τριφύλλι» βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας και μετά τον αγώνα στην Κρήτη θέλει να επιστρέψει σε απόσταση ενός βαθμού από τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης θα προκαλέσει τριγμούς και φυσικά αυτό το απεύχονται όλοι στις τάξεις της ομάδας, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ρούμπιν Καζάν.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα με τον Εργοτέλη, ο Νιόπλιας αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα παίξουν ο Μαρίνος (δεξί χαφ), ο Ζιλμπέρτο (στο κέντρο) και ο Κατσουράνης ή ο Καραγκούνης (αριστερό χαφ). Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Λουίς Γκαρσία, αριστερό ο Λέτο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σισέ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Φερνάντες, Πλεσί, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος και Δημούτσος. Στην Αθήνα έμειναν οι Νίνης (τιωμρημένος), Σεϊταρίδης, Πετρόπουλος, Ιωαννίδης, Γκοβού και Καντέ (τραυματίες).

Στο «τριφύλλι» δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα αποτελέσματα των μετρήσεων των παικτών με το PAO Lab. Ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Νάσσης είναι υπεύθυνος, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «πράσινοι» έχουν επαφές και με τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Βαβέτση, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τις Εθνικές ομάδες βόλεϊ και χάντμπολ.

Συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη θα έχει μέσα στην εβδομάδα ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο «Mr Mig», ο οποίος προτίθεται να μπει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, θα επιδιώξει στη συνάντηση με τον Τζίγκερ να υπογραφούν τα όσα είχαν συμφωνήσει στη συνάντηση που είχαν τον προηγούμενο μήνα και να φιξαριστεί η συμμετοχή του.

Όπως γράφει η «SportDay», αύριο ή το αργότερο την Τρίτη θα έχουν ξεκαθαρίσει τις προθέσεις των Βγενόπουλου, Ζολώτα, Νίκα, Ξυλά και Πολέμη όσον αφορά τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα έχουν επαφές μεταξύ τους για να αποφασίσουν αν θα μπουν στην αύξηση και αν θα βάλουν το ποσό που τους αντιστοιχεί, δηλαδή 800.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x