Stoiximan Super League

Ο Μιραλάς έχει ήδη υπογράψει!

Συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τον Κέβιν Μιραλάς έχουν στον Ολυμπιακό, το οποίο ο παίκτης έχει υπογράψει από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Aυτό ενεργοποιείται αυτόματα, με την αγορά από την Σεντ Ετιέν και έχει «δεμένο» τον παίκτη οικονομικά απέναντι στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Ποιες είναι οι επιλογές του Ολυμπιακού για το θέμα της παραμονής του Βέλγου επιθετικού… Χωρίς οχτώ ποδοσφαιριστές από αύριο οι προπονήσεις της ομάδας.

Συμβόλαιο μέχρι το 2014 με τον Κέβιν Μιραλάς έχουν στον Ολυμπιακό, το οποίο ο παίκτης έχει υπογράψει από την αρχή της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εφημερίδα «Γαύρος», αυτό ενεργοποιείται αυτόματα, με την αγορά από την Σεντ Ετιέν και έχει «δεμένο» τον παίκτη οικονομικά απέναντι στην «ερυθρόλευκη» διοίκηση. Ποιες είναι οι επιλογές του Ολυμπιακού για το θέμα της παραμονής του Βέλγου επιθετικού…

Τρεις είναι οι επιλογές που έχουν στον Ολυμπιακό για τον χειρισμό της υπόθεσης του Κέβιν Μιραλάς.

Οι Πειραιώτες έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν άμεσα για την αγορά του Βέλγου μεσοεπιθετικού, δίνοντας τα περίπου 2 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνήσει με τη Σεντ Ετιέν για την οψιόν αγοράς του. Δεύτερον, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να περιμένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, πριν λήξει η προθεσμία που έχει συμφωνηθεί με τη γαλλική ομάδα. Τρίτον, μπορούν να το αφήσουν για μετά την 1η Ιανουαρίου, οπότε όμως υπάρχει το ρίσκο να ζητήσουν οι Γάλλοι περισσότερα χρήματα ή να κινηθεί άλλη ομάδα για την αγορά του, αφού η οψιόν αγοράς δεν ισχύει μέσα στο 2011!

Το πιο πιθανό είναι οι διοικούντες τον Ολυμπιακό να περιμένουν μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου για να δουν τον 23χρονο παίκτη και σε άλλα ματς. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως εκτιμάει τα προσόντα του Μιραλάς και δεν αποκλείεται να εισηγηθεί την απόκτησή του στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», υπάρχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο του Βέλγου με τους Πειραιώτες! Συγκεκριμένα, είναι μέχρι το 2014. Οι ετήσιες απολαβές του 23χρονου άσου ξεκινούν από τις 900.000 ευρώ και ανεβαίνουν κατά 50.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Το συμβόλαιο αυτό ενεργοποιείται αυτόματα, με το που ο Ολυμπιακός ασκήσει την οψιόν και αγοράσει τον Βέλγο από τη Σεντ Ετιέν. Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν μπορεί ο παίκτης να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξει νέα συνάντηση της διοίκησης με τον μάνατζερ του Μιραλάς, προκειμένου να αμβλυνθούν οι διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αδειάζει του Ρέντη!

Χωρίς οχτώ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα πραγματοποιούνται από αύριο οι προπονήσεις της ομάδας, λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Έτσι από σήμερα ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του: τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Κώστα Μήτρογλου (Εθνική Ανδρών), τους Γιάννη Φετφατζίδη και Γιάννη Παπαδόπουλο (Εθνική Ελπίδων) και Γιάννη Ποτουρίδη (Εθνική Νέων0.

Επίσης, ο Ντένις Ρόμενταλ έχει κληθεί στην εθνική Δανίας και ο Μπάλαζ Μεγιέρι στην Ελπίδων της Ουγγαρίας.

Στην Ελλάδα θα παραμείνει ο Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε αποβληθεί το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής Σουηδίας και δεν μπορεί να αγωνιστεί στους δύο αγώνες της προκριματικής φάσης του Euro 2012, ενώ ο Μιραλάς (στην εθνική Βελγίου) και ο Νέμεθ (στην Ελπίδων της Ουγγαρία) δεν κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές τους.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x