Stoiximan Super League

«Ερυθρόλευκη» απόβαση!

Ο… μισός Ολυμπιακός πέρασε την Κυριακή από την έκθεση Novasports Show & Fashion. Την επομένη της νέας «τριάρας» (επί του Ολ. Βόλου η τελευταία) αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» ήρθαν σε επαφή με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. «Είμαστε το φαβορί για το πρωτάθλημα», είπε ο Φουστέρ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Θα είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια», υποσχέθηκε ο Τοροσίδης στην πρώτη αθλητική συχνότητα της χώρας.

Ο… μισός Ολυμπιακός πέρασε την Κυριακή από την έκθεση Novasports Show & Fashion. Την επομένη της νέας «τριάρας» (επί του Ολ. Βόλου η τελευταία) αρκετοί παίκτες των «ερυθρόλευκων» ήρθαν σε επαφή με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας. Όλοι τους φιλοξενήθηκαν στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η χθεσινή εμφάνιση δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο εκείνη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. «Η ομάδα έχει αφομοιώσει σε ένα μεγάλο ποσοστό την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του κ. Βαλβέρδε, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης στο πρεσάρισμα, την κατοχή της μπάλας και σ’ άλλους τομείς. Πιστεύω πως στη συνέχεια θα είμαστε ακόμη καλύτεροι», υποσχέθηκε ο διεθνής μπακ και εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης.

Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχρισε τον Ολυμπιακό, ο Νταβίδ Φουστέρ. «Η δουλειά μας γίνεται δύσκολη γιατί όλοι θέλουν να μας κερδίσουν. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει θα τα καταφέρουμε», ανέφερε σχετικά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Ούρκο Πάρντο: «Έχουμε τη δύναμη και θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κορυφή, προκειμένου να κερδίσουμε το πρωτάθλημα που είναι και ο στόχος μας».

Χαρούμενος για την νίκη επί του Ολ. Βόλου εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς. «Αισθάνομαι πολύ καλά. Όταν κερδίζει η ομάδα και παίρνει τους τρεις βαθμούς, όλα είναι πολύ καλά», είπε ο Σέρβος επιθετικός, που έχει πετύχει δύο γκολ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

«Χρειάζομαι ακόμη παιχνίδια, γιατί είχα να παίξω δύο μήνες σε επίσημο ματς. Όμως είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου. Είμαι τρίτο χρόνο στην ομάδα κι ελπίζω τα πράγματα να είναι διαφορετικά για μένα φέτος», ευχήθηκε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν πήρε ψύχραιμα τον αποκλεισμό του από την αποστολή για τον αγώνα με τους Βολιώτες. «Εκνευρίστηκα λίγο, ήμουν στενοχωρημένος, αλλά δεν έκανα κάτι παράλογο», σχολίασε ο 22χρονος επιθετικός, με το θέμα να θεωρείται πλέον λήξαν.

Στην έκθεση έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Μώραλης (Δ’ αντιπρόεδρος), ο οποίος αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα: «Είναι παιδιά και θέλουν να είναι πρώτοι σε όλα, θέλουν να παίζουν κι όταν δεν παίζουν στενοχωριούνται. Ποδόσφαιρο είναι. Οι αντιδράσεις είναι λογικές, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις. Είναι νέα παιδιά όλοι τους, τους έχουμε βάλει στο μικροσκόπιο και τους εκτελούμε και αυτό δεν είναι σωστό. Δυστυχώς τα βλέπουμε κάπως διαφορετικά τα πράγματα εδώ στην Ελλάδα, σε σχέση με το εξωτερικό. Η τρίχα γίνεται πολλές φορές τριχιά χωρίς λόγο. Σαν λαός μάς αρέσει το κουτσομπολιό, η ίντριγκα και η αντιπαράθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x