Γενικά

Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης!

«Ακέφαλος» είναι πλέον ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός! Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας πόλο -και καταφερόταν ευθέως εναντίον του Γιάννη Συγγελίδη- ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του!

«Ακέφαλος» είναι πλέον ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παίκτες της ομάδας πόλο -και καταφερόταν ευθέως εναντίον του Γιάννη Συγγελίδη- ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει υποβάλει ήδη την παραίτησή του!

Η φημολογία ήθελε τον Συγγελίδη να έχει παραιτηθεί από χθες από την προεδρία, ωστόσο γεγονός είναι πως το επίσημο σχετικό έγγραφο έφτασε στα χέρια του αντιπροέδρου, Γιώργου Γλου, σήμερα το μεσημέρι.

Μετά, δε, και τη μεσημεριανή διαμαρτυρία των οπαδών του Ολυμπιακού στα γραφεία του συλλόγου, θα πρέπει να θεωρείται πλέον πολύ πιθανή η παραίτηση και των υπόλοιπων μελών του Δ.Σ.

Οι σκέψεις, πάντως, για διοίκηση Πρωτοδικείου δεν είναι στα πλάνα των ανθρώπων του Ολυμπιακού, που εμφανίζονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν πλέον σε διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x