Stoiximan Super League

Δεν… χαλάστηκε κανείς

Έναν βαθμό στις «αποσκευές» τους, πρόσθεσαν Κέρκυρα και Καβάλα μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 1-1 στο «Παμπελοποννησιακό» παραμένοντας αμφότερες στην τέταρτη θέση. Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Κέρκυρα διατήρησε το αήττητο της έδρας της και η Καβάλα παρέμεινε χωρίς ήττα για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο συνήθης «ύποπτος» Ντένις Επστάιν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Ονουάτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους «Αργοναύτες».

Έναν βαθμό στις «αποσκευές» τους, πρόσθεσαν Κέρκυρα και Καβάλα μετά το ισόπαλο μεταξύ τους 1-1 στο «Παμπελοποννησιακό» παραμένοντας αμφότερες στην τέταρτη θέση.

Σε έναν πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Κέρκυρα διατήρησε το αήττητο της έδρας της και η Καβάλα παρέμεινε χωρίς ήττα για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική. Ο συνήθης «ύποπτος» Ντένις Επστάιν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ο Ονουάτσι διαμόρφωσε το τελικό σκορ για τους «Αργοναύτες».



Σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο από την βροχή που προηγήθηκε στο «Παμπελοποννησιακό» Κέρκυρα και Καβάλα, μπήκαν με σκοπό να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο, είχε καθαρά αναγνωριστικό χαρακτήρα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή. Καρντόσο και Ντιε «πήραν» το χώρο το κέντρου, ο βαρύς όμως αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεπε στις δύο ομάδες να δημιουργήσουν ευκαιρίες.

Μια στιγμιαία αδράνεια στην άμυνα των «Αργοναυτών», έδωσε το δικαίωμα στον συνήθη «ύποπτο» Ντένις Επστάιν, να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους. Ήταν το 20’ όταν από σέντρα του Γκουστάβο, η μπάλα έφτασε στον Γερμανό, που με δυνατό σουτ νίκησε τον Γκαλίνοβιτς, πετυχαίνοντας το τέταρτο γκολ στην Superleague.

Η Καβάλα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα και μέσα σε ένα πεντάλεπτο, έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Δύο φορές όμως ο Ογκμπέτσε και μία ο Ονουάτσι δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Μετά το μισάωρο ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το ημίχρονο βρήκε μπροστά τους »Φαίακες» με 1-0.

Καλύτερα μπήκε η Καβάλα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 60’ ο Οκούκα έκανε πιο επιθετικό το σχήμα με την είσοδο του Νταρσβιλ και δύο λεπτά μετά ο Γάλλος τον δικαίωσε όταν από τη σέντρα του ο Ονουάτσι ισοφάρισε.

Το παιχνίδι στη συνέχεια πήρε μια άγρια ομορφιά με τις δύο ομάδες να δείχνουν να μην συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο 66’ οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Μαϊστόροβιτς και η Καβάλα ισοφάρισε τις ευκαιρίες με την κεφαλιά του Νταρσβίλ στο 85’. Το σφύριγμα της λήξης άφησε ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες.



Κέρκυρα (Μπάμπης Τεννές):Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής(60' Ιωάννου Η.), Φλαβίνιο(80' Μακρυδημήτρης), Τσίγκας(71' Γιάντσης), Μαϊστόροβιτς, Κοντοδήμος, Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής

Στον πάγκο οι Aποστολίδης, Ιωάννου Δ, Δεινόπαπας,Μάρκοβιτς

Καβάλα (Nτράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Τόμασιτς, Ογκμπέτσε, Βουτσίτσεβιτς(62' Νταρσβίλ), Πετκάκης, Καρντόσο, Χργκόβιτς, Ντιε, Ονουάτσι, Θεοδωρέλλης, Αμπντούν

Στον πάγκο οι Βαγιέχο Σιόντης, Δρόσος, Ντικρόκ,Αυλωνίτης, Ναζλίδης,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παμπελοποννησιακό Στάδio

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x