Stoiximan Super League

Ματς… απ’ όλα, χωρίς πέναλτι!

Ματσάρα στο Περιστέρι! Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 2-2, προσφέροντας συγκινήσεις σε όσους επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι για να «σπαταλήσουν» το κυριακάτικο απόγευμά τους. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, άλλες τόσες ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι Περιστεριώτες.

Ματσάρα στο Περιστέρι! Ατρόμητος και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι 2-2, προσφέροντας συγκινήσεις σε όσους επέλεξαν το συγκεκριμένο παιχνίδι για να «σπαταλήσουν» το κυριακάτικο απόγευμά τους. Δύο φορές προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, άλλες τόσες ισοφάρισαν οι φιλοξενούμενοι. Διαμαρτύρονται για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι Περιστεριώτες.

Μπρίτο (43΄) και Σαμπού (79’) σκόραραν για την ομάδα του Γιώργου Δώνη, ενώ για τους «ερυθρόλευκους», βρήκαν δίχτυα οι Μπρέσκα (57’) και Ντολεζάι (82’).

Συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των φιλοξενούμενων και των ματ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν γρήγορα. Κατέρρευσε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Σανκαρέ των "ερυθρόλευκων", αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό.



Δύο ομάδες που τους αρέσει να παίζουν «μπάλα» αναμετρήθηκαν σήμερα στο Περιστέρι, και όσοι επέλεξαν να «ξοδέψουν» το απόγευμα της Κυριακής τους για να παρακολουθήσουν το ματς, δικαιώθηκαν.

Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο με διάθεση να παίξουν ανοικτά. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται δικαίως για μία περίπτωση πέναλτι, όταν ο Νεμπεγλέρας ανετράπη στο 7΄από τον Ρόκα στην περιοχή. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες πίεσαν, έφτασαν αρκετές φορές στην πηγή -χωρίς βέβαια να δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία, αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν την μπάλα στο πλεχτό.

Στο 37΄ οι Περιστεριώτες ζήτησαν και πάλι πέναλτι σε μαρκάρισμα του Ντολεζάι στον Καμαρά. Λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπρίτο (43’).

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι εξαιτίας του χρονικού σημείου που σημειώθηκε το γκολ, οι φιλοξενούμενοι θα έμπαιναν στο δεύτερο ημίχρονο χαμηλοφτερουγιασμένοι, κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον νεοεισελθόντα στον αγωνιστικό χώρο, Μπρέσκα, στο 57’. Ο Ατρόμητος βγήκε και πάλι μπροστά και στο 62’ είχε δοκάρι με τον Καμαρά… Η μπάλα μπορεί να μην έκανε το χατίρι στον φορ των γηπεδούχων, αλλά στην κεφαλιά του Σαμπού στο 79’ δεν έγινε το ίδιο και ο Ατρόμητος πήρε και πάλι το προβάδισμα.

Όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει και κάποιοι στην κερκίδα του γηπέδου είναι σίγουρο πως θα ένοιωθαν το… «τρίποντο» στο τσεπάκι. Ο Ντολεζάι όμως είχε άλλη άποψη και στο 82΄με άψογη κεφαλιά ισοφάρισε, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα



ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης):Σάντκβιστ, Ολιβέιρα, Βινιάλ (60' Νάστος), Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Σφακιανάκης (85' Καραλής), Περόνε, Φαβάλι (68' Σαρμιέντο), Μπρίτο

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαγκανόφσκι, Σκόνδρας, Τάτος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Ρόκα, Ζέλεσι, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Ζαραδούκας (82' Καπετάνος), Ρόκας, Λεάντρο, Ουμπίντες, Μόνχε, Ρίκκα (46' Μπρέσκα), Μάρτιν (76' Φραντζιπάνε)

Στον πάγκο: Γιακούποβιτς, Καμπάνταης, Φακούντο, Τόμας



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x