Stoiximan Super League

Δεν σκαμπάζει μία, από μυθολογία…

Η Αργώ ήταν το ταχύτερο πλοίο της εποχής της και αυτοί που το επάνδρωναν οι καλύτεροι ναυτικοί. Το στοιχείο αυτό δεν το έλαβε υπόψη ο Εργοτέλης, εμφανίστηκε αδιάβαστος στην έβδομη αγωνιστική στην έδρα της Καβάλας και ηττήθηκε 3-1 από τους… «αργοναύτες» που παραμένουν αήττητοι από την πρεμιέρα!

Η Αργώ ήταν το ταχύτερο πλοίο της εποχής της και αυτοί που το επάνδρωναν οι καλύτεροι ναυτικοί. Το στοιχείο αυτό δεν το έλαβε υπόψη ο Εργοτέλης, εμφανίστηκε αδιάβαστος στην έβδομη αγωνιστική στην έδρα της Καβάλας και ηττήθηκε 3-1 από τους… «αργοναύτες» που παραμένουν αήττητοι από την πρεμιέρα!

Σαν σαΐτες έτρεχαν οι παίκτες του Οκούκα, άφηναν μονίμως πίσω τούς Κρητικούς, οι οποίοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του 90λεπτου να επιβάλουν το ρυθμό τους. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Σασιασβίλι στο 27’, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 53’ με τον Νταρσβίλ και το κερασάκι στην τούρτα μπήκε από τον Ονουάτσι στο 59’. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει με τον Λεάλ στο 89’.



Με εμφανίσεις σαν τη σημερινή κόντρα στον Εργοτέλη, η Καβάλα δικαιούται να τοποθετεί τον πήχη ψηλά. Όσο το δυνατόν ψηλότερα…

Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να μην αφήσει τους Κρητικούς να πάρουν ανάσα. Και εν μέρει τα κατάφερε. Στις περισσότερες φάσεις οι παίκτες του Οκούκα ήταν μία ταχύτητα παραπάνω.

Στον άξονα οι «κένταυροι», Ντιε και Καρντόσο, ήταν τα πιο δυνατά… κουπιά της Αργούς. Γέμιζαν το κέντρο και επέτρεπαν στους επιθετικούς, Ονουάτσι, Αμπντούν και Νταρσβίλ να κάνουν το παιχνίδι τους, χωρίς να έχουν το παραμικρό άγχος για το τι συμβαίνει στην πλάτη τους.

Το σκορ άνοιξε από στημένη φάση και αυτογκόλ του Σασιασβίλι στο 27 και δύο λεπτά πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια, ο Ονουάτσι είχε δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Καραγεωργίου δεν ανέτρεψαν την κατάσταση και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Νταρσβίλ στο 53’ έκανε ό, τι ήθελε την άμυνα των φιλοξενούμενων και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Το μόνο που απέμενε ήταν να σκοράρει και ο Ονουάτσι για τέταρτο συνεχόμενο ματς φέτος, ώστε να «σπάσει» το περυσινό του ρεκόρ που είχε μείνει στα τρία. Έγινε κι αυτό…

Ο μεσοεπιθετικός των «αργοναυτών» συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Νταρσβίλ στο 59’, βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Δασκαλάκη, τον ντρίμπλαρε και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα. Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει με τον Λεάλ στο 90’, απέναντι σε μία άμυνα που είχε το μυαλό της αλλού, ταξιδεύοντας ήδη στο επόμενο παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα



Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Ντιέ, Καρντόσο (68' Ντουκρόκ), Αμπντούν, Ονουάτσι, Νταρσβίλ (84' Ναζλίδης), Ογκμπέτσε (73' Βουτσίτσεβιτς).

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ολίσε (65' Χαντί), Ρομάνο, Σασιασβίλι, Τζούνιορ, Αλεξόπουλος, Βερπακόφσκις, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης (46' Βίσιο), Λεάλ, Μπέτο (46' Φραγκουλάκης).





Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x