Stoiximan Super League

Ο παλιόκαιρος έφερε... ντέρμπι

Η καταρρακτώδης βροχόπτωση, που μετέτρεψε σε βούρκο τον ήδη άσχημο αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του αγώνα μεταξύ Ηλιούπολης και Ολυμπιακού για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ. Νέα ημερομηνία θα ορίσει η ΕΠΟ για το παιχνίδι, με τους «ερυθρόλευκους» να στρέφουν αυτομάτως την προσοχή τους στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Η καταρρακτώδης βροχόπτωση, που μετέτρεψε σε βούρκο τον ήδη άσχημο αγωνιστικό χώρο του «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» οδήγησε στην αναβολή της αναμέτρησης του αγώνα μεταξύ Ηλιούπολης και Ολυμπιακού για τους «32» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.

Ο διαιτητής κ. Θάνος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο και έκρινε πως δεν είναι δυνατό να διεξαχθεί αγώνας, ενώ στις 20:05 ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αγώνας δεν μπορεί να διεξαχθεί, με τους περίπου 500 οπαδούς του Ολυμπιακού να φωνάζουν συνθήματα για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, που ακολουθεί το Σάββατο.

Η διεξαγωγή του ντέρμπι των «αιωνίων» δεν επιτρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας την Πέμπτη κι έτσι θα πρέπει να οριστεί νέα ημερομηνία από την ΕΠΟ. Το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δίνει τη δυνατότητα να βρεθεί μία κενή ημερομηνία.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που προτίθετο να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, μάλλον ευχαριστημένος θα πρέπει να είναι από την εξέλιξη, καθώς οι ποδοσφαιριστές του θα είναι πιο ξεκούραστοι για τον μεγάλο αγώνα του Σαββάτου. Ίσως όμως ο Βάσκος τεχνικός να προτιμούσε να δει τους Μοϊσές Ουρτάδο και Κώστα Μήτρογλου να αγωνίζονται μετά από καιρό για να διαπιστώσει την ετοιμότητά τους.

Μετά την αναβολή του αγώνα η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και οι παίκτες δείπνησαν μαζί. Το πρωί της Πέμπτης θα γίνει προπόνηση, όπου αναμένεται να φανεί αν ο Πάντελιτς θα είναι σε θέση να αγωνιστεί. Αντίθετα, ο Νταβίντ Φουστέρ θα είναι διαθέσιμος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x