Stoiximan Super League

Στόρε: «Δεν θα κλάψω κιόλας...»

Πικραμένος, αλλά όχι και σε σημείο να βάλει τα... κλάματα δήλωσε ο Μίκαελ Στόρε στον σουηδικό Τύπο, όπου η σε άλλη συνέντευξή του.

Πικραμένος, αλλά όχι και σε σημείο να βάλει τα... κλάματα δήλωσε ο Μίκαελ Στόρε στον σουηδικό Τύπο, όπου η απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου έγινε πρώτο θέμα. «Είναι κάτι άσχημο, αλλά δεν θα κάτσω να κλάψω κιόλας για αυτό που έγινε. Ό,τι συνέβη μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνεχίσω να δουλεύω με στόχο να γίνω προπονητής στο υψηλότερο επίπεδο», αρκέστηκε να πει στους συμπατριώτες του.

Στα σουηδικά ΜΜΕ μίλησε και ο αμυντικός των «κυανέρυθρων», Μάρκους Γιόνσον. «Η κατάσταση στην ομάδα ήταν άσχημη μετά από πέντε συνεχείς ήττες. Ήδη έχουν απολυθεί 6-7 προπονητές στην Ελλάδα τη φετινή περίοδο και το γεγονός ότι ο Μίκαελ Στόρε παρέμεινε τόσο καιρό δείχνει ότι έκανε καλή δουλειά. Οι Έλληνες είναι ανυπόμονοι. Η διοίκηση έκρινε πως χρειαζόταν μια ριζική αλλαγή. Προφανώς δεν είναι κάτι ευχάριστο για μένα, γιατί συμπαθώ τον Μίκαελ Στόρε σαν προπονητή και άνθρωπο», είπε για τον συμπατριώτη του.

Όσο για τον τραυματισμό του και το μέλλον του είπε: «Είχα ένα πρόβλημα, αλλά τώρα προπονούμαι κανονικά κι ετοιμάζομαι να επιστρέψω. Το συμβόλαιό μου λήγει το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν ανανέωσης για έναν χρόνο ακόμη. Εξαρτάται από μένα και την ομάδα», ενώ ερωτηθείς αν η απόλυση του συμπατριώτη του επηρεάζει την υπόθεσή του, ο Σουηδός αμυντικός απάντησε: «Ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ ήμουν ήδη στην ομάδα πριν έρθει ο Στόρε, αλλά εξαρτάται από το νέο προπονητή και τη φιλοσοφία του για το ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η Αθήνα, αλλά εξαρτάται από το τι θα γίνει στην ομάδα. Στην Ελλάδα μπορείς να βρεθείς γρήγορα από την κορυφή στον πάτο και αντίστροφα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x