Stoiximan Super League

Επανήλθε από τη… σφαλιάρα!

Ο Άρης ξεπέρασε γρήγορα τη σφαλιάρα του Κυπέλλου από τα Τρίκαλα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρομήτου 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναμέτρηση με δύο πρόσωπα στην έδρα των «κιτρίνων», για την 8η αγωνιστική: Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο, κοιμήθηκε η… πλάση στο δεύτερο!

Ο Άρης ξεπέρασε γρήγορα τη σφαλιάρα του Κυπέλλου από τα Τρίκαλα και επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Ατρομήτου 2-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναμέτρηση με δύο πρόσωπα στην έδρα των «κιτρίνων», για την 8η αγωνιστική: Ματσάρα στο πρώτο 45λεπτο, κοιμήθηκε η… πλάση στο δεύτερο!

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο. Έδωσαν βαρύνουσα σημασία στην επιθετική τους λειτουργία, ο Άρης βρήκε τους χώρους και τους τιμώρησε.

Οι γηπεδούχοι πήραν το «τρίποντο», αφού άνοιξε το σκορ στο 19’ ο Χαβίτο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με ένα «ξερό» σουτ του Λαζαρίδη στο 25΄.



Όσοι επέλεξαν να περάσουν το απόγευμα του Σαββάτου τους, μέχρι να αρχίσει το ντέρμπι, παρακολουθώντας το Άρης- Ατρόμητος, εν μέρει ανταμείφθηκαν.

Για τουλάχιστον 45’ (πρώτο ημίχρονο) το παιχνίδι ήταν ικανό να κρατήσει το ενδιαφέρον οποιουδήποτε απαιτητικού ποδοσφαιρόφιλου. Καλός ρυθμός, ένταση, δίψα για τη νίκη από τις δύο ομάδες και δύο γκολ.

Ο Ατρόμητος έδειξε από την αρχή τη διάθεσή του να μην κλειστεί, να παίξει στα ίσα τον Άρη στην έδρα του και απείλησε από το 3’ σε μία φάση που συμμετείχαν Καμαρά, Μπρίτο και Περόνε. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, όμως, έδειξε περισσότερη σημασία απ’ όσο έπρεπε στην επιθετική της λειτουργία, δημιουργήθηκαν κενά στην άμυνά της και το πλήρωσε…

Στο 19’ ο Χαβίτο «μπούκαρε» στην περιοχή από δεξιά και με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 25΄, και πάλι ο Χαβίτο εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Λαζαρίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και με μονοκόμματο- «ξερό» σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιχαηλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός και το θέαμα έπεσαν πολλά επίπεδα… Ένα 45λεπτο κατώτερο του μετρίου! Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τρίτο γκολ, όμως, πότε οι καίριες επεμβάσεις του Μιχαηλίδη, πότε η αστοχία του Κόκε, δεν τους το επέτρεψαν.

Στα highlights του δεύτερου ημιχρόνου η… ελληνικότατη μούντζα του Αργεντινού Περόνε (με τα δύο χέρια παρακαλώ!) στον διαιτητή.

Το φιλμ του αγώνα



Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί (72' Φατί), Κάλβο (60' Τσεζνάουσκις), Τόχα, Κόκε, Ρουίζ (80' Φαμπιάνο) , Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη

Στον πάγκο: Μπαρέρο, Οριόλ, Καζναφέρης, Μενδρινός,

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Μπρίτο (78' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Ολιβέιρα, Σκόνδρας (58' Τάτος), Καραλής (64' Σαγκανόφσκι)

Στον πάγκο: Σάντκβιστ, Μελισσάς, Φαβάλι, Αποστολόπουλος

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x