Stoiximan Super League

Βρυχήθηκε ο «λέο» κι αυτό έφτασε!

Ο Πανσερραϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε ένα τρίποντο πραγματικό χρυσάφι 1-0 κόντρα στην Καβάλα. Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν στις Σέρρες τους «αργοναύτες» για την 8η αγωνιστική και με μία γκολάρα του Λεοζίνιο στο 8’ τους… θύμισαν τι σημαίνει ήττα, κάτι που είχαν να γευτούν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πανσερραϊκός έκανε τα απολύτως απαραίτητα και πήρε ένα τρίποντο πραγματικό χρυσάφι 1-0 κόντρα στην Καβάλα.

Τα «λιοντάρια» υποδέχτηκαν στις Σέρρες τους «αργοναύτες» για την 8η αγωνιστική και με μία γκολάρα του Λεοζίνιο στο 8’ τους… θύμισαν τι σημαίνει ήττα, κάτι που είχαν να γευτούν από την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.



Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο πρώτο 45λεπτο πολύ δυνατά, προηγήθηκαν, κι αυτό έφτασε μέχρι το τέλος. Μάλιστα, πριν ο Λεοζίνιο ανοίξει το σκορ με μία εξωπραγματική λόμπα έξω από την περιοχή, είχαν και δοκάρι στο 6’ με τον Μπέλιτς. Οι «αργοναύτες» από ‘κεί κι έπειτα… πλημμύρησαν.

Μέχρι να οδηγηθούν στα αποδυτήρια δεν τους βγήκε τίποτα. Άσκοπη κι ανούσια κυκλοφορία της μπάλας με πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι τους, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να κάνουν… τη δουλειά τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς ήταν διαφορετική. Η ομάδα του Οκούκα πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, ανέβηκε πιο ψηλά και απείλησε το προβάδισμα των γηπεδούχων. Αν, ωστόσο, οι παίκτες της ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, τότε θα είχε φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Πανσερραϊκού.

Οι παίκτες του Κοκότοβιτς, από την άλλη, είχαν κλειστεί στα καρέ τους, προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης. Κράτησαν με νύχια και με δόντια το προβάδισμα και αφού στάθηκαν αρκετά τυχεροί στο 90+3’ όταν το σουτ του Ονουάτσι βρήκε στο αριστερό δοκάρι της εστίας τους, οδηγήθηκαν στη νίκη παίρνοντας μία πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Το φιλμ του αγώνα



Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Παπάζογλου (69' Γαλανόπουλος) , Παντελιάδης, Τάντιτς (77' Γεωργιάδης), Άμο, Κάστρο, Σουμπίνιο (60' Ανάκογλου), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβένε, Λεοζίνιο

Στον πάγκο οι: Νοβότα, Βοσκόπουλος, Τριανταφύλλου, Γεωργιάδης, Άλβαρεζ

Καβάλα (Ντράγκαν Οκούκα): Γκαλίνοβιτς, Σιόντης (87' Γιάννου), Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Χργκόβιτς, Καρντόσο (62'Βουξίσεβιτς) , Ντιέ, Αμπντούν, Ονουάτσι, Ντραρσεβίλ, Ογκμπέτσε (82' Ντικρόκ)

Στον πάγκο οι: Λόπεζ Βαγιέχο, Αλεξάντροβιτς, Θεωδορέλλης, Ναζλίδης,

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x