Επικαιρότητα

Μίλησε ο Καραμανλής και είπε ότι θα μιλήσει!

Κάποια στιγμή θα μιλήσω για όλους και για όλα-τώρα προέχει η σωτηρία της χώρας, τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός που συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Ο κ. Καραμανλής φέρεται να είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές

Κάποια στιγμή θα μιλήσω για όλους και για όλα-τώρα προέχει η σωτηρία της χώρας, τόνισε ο πρώην Πρωθυπουργός που συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου. Ο κ. Καραμανλής φέρεται να είπε ακόμα ότι δεν πρόκειται να γίνουν πρόωρες εθνικές εκλογές.

Στο κυνήγι του χαμένου τρομό-δέματος. Σε κατάσταση ασφυξίας η κυκλοφορία σε όλους τους δρόμους της Αθήνας, μετά από μπαράζ τηλεφωνημάτων για βόμβες ή πληροφοριών για παγιδευμένα δέματα.

Με ελεγχόμενη έκρηξη εξουδετερώθηκε νωρίς το μεσημέρι ύποπτο πακέτο σε κατάστημα εταιρίας ταχύ-μεταφορών, στην Καλλιρρόης. Το δέμα είχε επιστραφεί από την πρεσβεία της Γαλλίας.

Στο μεταξύ, προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί την Δευτέρα στο Παγκράτι για την υπόθεση των πρώτων παγιδευμένων με εκρηκτικά πακέτων. Και οι δύο αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις της Ανακρίτριας.

Αντίστροφη μέτρηση για τις κάλπες της Κυριακής. Σε συγκέντρωση στην Πάτρα θα μιλήσει στις έξι το απόγευμα ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στην πλατεία Κοτζιά στις 7 ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Κερατσίνι θα μιλήσει στις εφτά το απόγευμα η Αλέκα Παπαρήγα. Στα Γιάννενα την ίδια ώρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Λερναία Ύδρα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας τα συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο της Υγείας, υποδεχόμενος τον υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο.

Μειωμένα θα είναι τα δρομολόγια των λεωφορείων, των τρόλεϊ και του τραμ από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα, λόγω των εκλογών. Κανονικά θα κινηθούν ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Μετρό.

Μονόδρομος το μοντέλο της «πράσινης ανάπτυξης» τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί σε εκδήλωση του υπουργείου Περιβάλλοντος για το σχέδιο ενεργειακών παρεμβάσεων σε παλαιά κτίρια.

24ωρη απεργία αύριο των πρακτόρων του ΟΠΑΠ, που αντιδρούν στα σχέδια του Οργανισμού για δημιουργία εταιρικών καταστημάτων.

Αιματηρή ληστεία το πρωί με έναν τραυματία σε Εφορία στην οδό Μετσόβου στα Εξάρχεια.

Χρηματιστήριο! Στο συν 0,52% στις 15:35μμ. Στις 1.524 μονάδες ο γενικός δείκτης.

ΚΑΙΡΟΣ! Ηλιοφάνεια αύριο Παρασκευή στην Αττική. Οι άνεμοι βόρειοι – βορειοανατολικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x