Stoiximan Super League

Πρόβλημα και με Μπράβο!

Ήταν να μην γίνει η αρχή! Μετά από τα προβλήματα με Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη, στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού προστέθηκε άλλος ένα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Ραούλ Μπράβο ένιωσε πόνους στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο, αποχώρησε από την προπόνηση και οι ιατροί της ομάδας τον εξέτασαν και διέγνωσαν θλάση πρώτου βαθμού. Ανησυχία και για Νέμεθ, ο οποίος δέχθηκε μια γονατιά. Καλύτερα οι άλλοι τραυματίες.

Ήταν να μην γίνει η αρχή! Μετά από τα προβλήματα με Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ και Τοροσίδη, στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού προστέθηκε άλλος ένας σημαντικός πονοκέφαλος για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Ραούλ Μπράβο ένιωσε πόνους στον αριστερό μηριαίο δικέφαλο, αποχώρησε από την προπόνηση και οι ιατροί της ομάδας τον εξέτασαν και διέγνωσαν θλάση πρώτου βαθμού.

Ο Ισπανός θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί με ακρίβεια το πρόβλημά του, και εφόσον τα αποτελέσματά τους επιβεβαιώσουν τις πρώτες εκτιμήσεις τότε, θα υπολογίζεται ότι ο χρόνος αποθεραπείας του Ραούλ Μπράβο θα αγγίξει περίπου τις 15 ημέρες. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι ο Μπράβο θα απουσιάζει από τις αναμετρήσεις με Εργοτέλη και ΠΑΟΚ.

Ανησυχία και για Νέμεθ!
Τα προβλήματα από τη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού, όμως, δεν τελειώνουν στον Ραούλ Μπράβο. Ο Κρίστιαν Νέμεθ δέχθηκε μια γονατιά κατά τη διάρκεια της προπόνησης με αποτέλεσμα να νιώθει πόνους στον τετρακέφαλο. Η κατάστασή του νεαρού επιθετικού θα αξιολογηθεί αύριο μετά από εξετάσεις.

Καλύτερα οι Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα
Καλά είναι τα μαντάτα για τους άλλους τραυματίες. Το αιμάτωμα στη φτέρνα του Μέλμπεργκ έχει υποχωρήσει εντελώς. Σήμερα συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτι που θα κάνει και το απόγευμα.
Καλύτερα είναι και ο Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός υποβλήθηκε σε υπερηχογραφικό έλεγχο ο οποίος έδειξε ότι έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση ο τραυματισμός του.

Ο Τοροσίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, και αύριο αναμένεται να λάβει μέρος στο ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Ν. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν αύριο στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x