Ελλάδα

Απάντηση του ΕΣΑΚΕ στην ΚΑΕ Ηλυσιακός

Στην που εξέδωσε την Τετάρτη ο Ηλυσιακός απάντησε την Πέμπτη ο ΕΣΑΚΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονταν για την απόφαση του κρατικού καναλιού να προβάλλει το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας, αντί της αναμέτρησης Ηλυσιακός-Άρης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της αποσαφηνίζει ότι στην συγκεκριμένη απόφαση ουδεμία εμπλοκή έχει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη ο Ηλυσιακός απάντησε την Πέμπτη ο ΕΣΑΚΕ. Οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτύρονταν για την απόφαση του κρατικού καναλιού να προβάλλει το προσεχές Σάββατο το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ίκαρος Καλλιθέας, αντί της αναμέτρησης Ηλυσιακός-Άρης, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η διοργανώτρια αρχή από την πλευρά της αποσαφηνίζει ότι στην συγκεκριμένη απόφαση ουδεμία εμπλοκή έχει.

Στην επιστολή του, ο ΕΣΑΚΕ υπενθυμίζει στην ομάδα των Ιλισίων πως «... με βάση τη σύμβαση που έχουν υπογράψει οι ΚΑΕ, το περιεχόμενο της οποίας θα έπρεπε να γνωρίζουν, η κρατική τηλεόραση δεσμεύεται να μεταδώσει δύο παιχνίδια του Ηλυσιακού, τα οποία -με βάση τη σύμβαση- επιλέγει η ΕΡΤ». Ο Σύνδεσμος τονίζει πως «... η αλλαγή στην επιλογή του αγώνα μετάδοσης υπήρξε απόφαση της κρατικής τηλεόρασης και σε καμία περίπτωση δεν εμπλέκεται σε αυτή την αλλαγή ο ΕΣΑΚΕ».

Η δυσαρέσκεια για τις αντιδράσεις της ΚΑΕ Ηλυσιακός είναι έντονη στους κύκλους του ΕΣΑΚΕ, από τους οποίους εκφράζεται η απορία «Πώς είναι δυνατόν να βλέπουμε ομάδες που βγήκαν επωφελημένες 110% από την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων να διαμαρτύρονται τώρα;»

Επιπλέον, στους κύκλους του ΕΣΑΚΕ υπάρχει δυσφορία για τη «συστηματική δυσφήμηση της νέας στατιστικής υπηρεσίας με την οποία συμβλήθηκε ο Σύνδεσμος για κάλυψη των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, η οποία κατά γενική ομολογία είναι καλύτερη και πληρέστερη εν συγκρίσει με την προηγούμενη».

Η απάντηση του ΕΣΑΚΕ είναι πως τα παροδικά προβλήματα σύνδεσης που παρουσιάζονται οφείλονται στο γεγονός πως η ιστοσελίδα της Λίγκας βρίσκεται υπό συντήρηση και αναβάθμιση στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμών των υπηρεσιών Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x