Stoiximan Super League

Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-1 (Τελικό)

Ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη, έτσι όπως τα έχουν… καταφέρει μέχρι στιγμής Πανιώνιος και Ατρόμητος, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, μπροστά στο σκορ 1-0 οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τάτου στο 35', οποίος είχε και σουτ στο δοκάρι στο 64'! Δοκάρι και για τον Πανιώνιο στο 79' με τον Ριέρα! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr!

Ντέρμπι ουραγών στη Νέα Σμύρνη, έτσι όπως τα έχουν… καταφέρει μέχρι στιγμής Πανιώνιος και Ατρόμητος, στην αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Δεύτερο ημίχρονο στο ματς, μπροστά στο σκορ 1-0 οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τάτου στο 35', οποίος είχε και σουτ στο δοκάρι στο 64'!

Δοκάρι και για τον Πανιώνιο στο 79' με τον Ριέρα!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr!



Κίτρινη κάρτα στον Μάχο που διαμαρτυρήθηκε γιατί ο διαιτητής δεν άφησε να εκτελεστεί κόρνερ που κέρδισε ο Πανιώνιος στην εκπνοή του χρόνου των καθυστερήσεων.

Πολύ έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του Πανιωνίου προς τους παίκτες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

90'+4' Λήξη του αγώνα.

90' Κίτρινη κάρτα στον Λάτκα. Ο αμυντικός του Πανιωνίου έπεσε στην περιοχή του Ατρομήτου, ζητώντας πέναλτι, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης θεώρησε ότι έκανε «θέατρο» και τον «κιτρίνισε».

87' Κίτρινη κάρτα στον Ριέρα.

86' Τελευταία αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του σκόρερ και μεγάλου πρωταγωνιστή της αναμέτρησης, Τάτου, πέρασε ο Αποστολόπουλος.

85' Τραυματίας αγωνίζεται εδώ και 10 λεπτά ο Σιόβας, ο οποίος κουτσαίνει. Ο Άκης Μάντζιος, όμως, έχει κάνει και τις τρεις αλλαγές.

81' Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Μελισσά πέρασε ο Σκόνδρας.

79' Δοκάρι για τον Πανιώνιο! Καταπληκτική προσπάθεια του Ριέρα από αριστερά, ο Ισπανός κατέβασε με το στήθος, σούταρε, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

77' Τεράστια, χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Περόνε, μόνος του απέναντι από τον Μάχο, έκανε το πλασέ, την τελευταία στιγμή, όμως, ήρθε ο Βαρό και τον έκοψε!

75' Πρώτη αλλαγή για τον Ατρόμητο, στη θέση του Καμαρά πέρασε ο Περόνε.

73' Ο Βαζ Τε έστρωσε στον Κούκετς, αυτός δοκίμασε το αριστερό του πόδι λίγο έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

69' Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Μανιάτη πέρασε ο Σάμαρης.

67' Ωραία κίνηση και σουτ του Σαγκανόφσκι από αριστερά, η μπάλα στην αγκαλιά του Μάχο.

64' Δοκάρι για τον Ατρόμητο! Καταπληκτική συνεργασία των παικτών του Ατρομήτου, η μπάλα έφτασε στον Τάτο, ο οποίος, από πλάγια θέση, αριστερά, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό, κάθετο δοκάρι του Μάχο και απομακρύνθηκε!

61' Κίτρινη κάρτα στον Φαβάλι.

60' Πιο κινητικός ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο, παραμένει ακίνδυνος. Άλλη πνοή έχει δώσει στους «κυανέρυθρους» η είσοδος στο ματς του Κούκετς.

54' Κίτρινη κάρτα στον Σαγκανόφσκι.

47' Παραλίγο… αυτογκόλ για τον Πανιώνιο. Ο Τάτος, στην προσπάθειά του να διώξει κόρνερ του Μπάλαμπαν, λίγο έλειψε να «καρφώσει» με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Διπλή αλλαγή για τον Πανιώνιο, στη θέση του Γουνδουλάκη πέρασε ο Βαζ Τε και στη θέση του Τσότσαλιτς ο Κούκετς.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Μία από τις καλύτερες, φετινές εμφανίσεις του πραγματοποιεί ο Ατρόμητος, ο οποίος δίκαια είναι μπροστά στο σκορ. Αποκαρδιωτικός για ακόμη ένα παιχνίδι ο Πανιώνιος… Είναι το λιγότερο τραγική η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων. Σχεδόν κάθε φορά που η ομάδα του Περιστερίου έβγαινε μπροστά, είχαμε καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους.
45'+1' Ημίχρονο στο ματς.

45' Απίστευτη, χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Ο Καμαρά… χόρεψε τον Λάτκα, βγήκε μόνος του απέναντι από τον Μάχο, αλλά αντί να πλασάρει, προσπάθησε να περάσει την μπάλα πάνω από τον υψηλόσωμο γκολκίπερ, που εύκολα κράτησε την μπάλα.

42' Ο Μανιάτης προσπάθησε να βρει τον Μανιάτη, βγήκε ο Μιχαηλίδης και έδιωξε την μπάλα.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ! Ο Τάτος αξιοποίησε την πάσα του Καμαρά, έκανε το δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή και νίκησε τον Μάχο για το 1-0!

29' Κίτρινη κάρτα στον Μελισσά.

24' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα από δεξιά, ο Σαγκανόφσκι κέρδισε την κόντρα, την μπάλα, όμως, απομάκρυνε ο Κοντοές που στεκόταν στο αριστερό, κάθετο δοκάρι! Στην εξέλιξη της φάσης, ο Καμαρά ήταν αυτός που κέρδισε την μπάλα, αλλά ο Λάτκα πρόλαβε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

20' «Πελαγοδρομεί» η άμυνα του Πανιωνίου στο πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη βλέπουν τα κενά και προσπαθούν να τα εκμεταλλευτούν.

17' Ο Σαγκανόφσκι έστρωσε ωραία την μπάλα στον Νεμπεγλέρα, ο δεύτερος σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο.

15' Καλό ο ρυθμός του ματς στο πρώτο τέταρτο. Πιο απειλητικός ο Ατρόμητος σε αυτά τα πρώτα λεπτά.

13' Ευκαιρία για τον Πανιώνιο να ανοίξει το σκορ! Ο Μπάλαμπαν εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Ατρομήτου και από θέση δεξιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό, κάθετο δοκάρι του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων.

9' Ο Λάτκα βάζει την κόντρα τελευταία στιγμή σε επικίνδυνο σουτ του Καμαρά από αριστερά. Πρώτη, καλή στιγμή στο παιχνίδι για τον Ατρόμητο.

Περίπου 500 οπαδοί του Ατρομήτου βρίσκονται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και δεν έχουν σταματήσει να φωνάζουν.

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο του Πανιωνίου δεν κάθεται ο Γιώργος Παράσχος, καθώς είναι τιμωρημένος. Χρέη πρώτου προπονητή έχει ο Άκης Μάντζιος.

Πάντως, η φημολογία όλη τη βδομάδα ότι σήμερα το γήπεδό της Νέας Σμύρνης θα είναι σχεδόν γεμάτο, δεν επιβεβαιώθηκε…

1' Το παιχνίδι ξεκίνησε.

Μικρά-μικρά

14:59 Οι δύο ομάδες βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο!

14:44 Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ζέσταμά τους.

14:39 Πριμ ύψους 25.000 ευρώ, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, έταξε στους παίκτες του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Τσακίρης! Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» είναι φανερά ενοχλημένος από τη φημολογία πως πρόκειται να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ και με την κίνησή του αυτή λέει ουσιαστικά στους παίκτες του: «Είμαι εδώ»!

14:31 Οι δύο ομάδες συνεχίζουν την προθέρμανσή τους. Σιγά σιγά έρχεται κόσμος στο γήπεδο.

14:18 Και οι γηπεδούχοι βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για ζέσταμα.

14:17 Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη μόλις βγήκαν για το καθιερωμένο ζέσταμα.

14:16 Μόνο οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων και οι προπονητές τους βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο.

14:15 Πολύ ήρεμα τα πράγματα στη Νέα Σμύρνη. Αυτήν την ώρα το γήπεδο είναι σχεδόν άδειο, ωστόσο, αναμένεται πολύς κόσμος μέχρι τη σέντρα στο ματς.



ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Μάχο, Μπάλαμπαν, Λάτκα, Βαρό, Μανιάτης (69' Σάμαρης), Γουνδουλάκης (46' Βαζ Τε), Σιόβας, Κοντοές, Κουμορτζί, Ριέρα, Τσότσαλιτς (46' Κούκετς)

Στον πάγκο: Μπέλιτς, Όμο, Οκπάκο, Σαλαλί

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Φαβάλι, Καμαρά (75' Περόνε), Νάστος, Τάτος (84' Αποστολόπουλος), Σφακιανάκης, Μελισσάς (81' Σκόνδρας), Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σαγκανόφσκι

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Μπρίτο, Καραγκούνης, Καραλής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς του, τους Ευθυμιάδη (Πιερίας) και Ελευθερίου (Αθηηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Νέα Σμύρνη



• Υπέρ του Πανιωνίου είναι η προϊστορία, καθώς οι «κυανέρυθροι» έχουν πέντε νίκες στην έδρα τους έναντι δύο του Ατρομήτου, ενώ δύο ματς έχουν λήξει ισόπαλα, στα εννέα, συνολικά, που έχουν γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

• Ο Ατρόμητος νίκησε 1-0 τον περασμένο Φεβρουάριο στο Περιστέρι και «έσπασε» το αρνητικό σερί 9 αγώνων εντός-εκτός χωρίς νίκη!

• Οι κυανέρυθροι μετρούν δύο νίκες και δύο ήττες στην έδρα τους. Έχουν νικήσει τον Άρη και την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ (1-0) και έχουν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Εργοτέλη, επίσης με το ίδιο σκορ (0-1).

• Από άποψη φόρμας, τα πράγματα είναι πολύ άσχημα για τον Πανιώνιο, αφού στα τελευταία έξι παιχνίδια μετράει πέντε ήττες και μόλις μία νίκη, αυτή απέναντι στην ΑΕΚ.

• Εκτός έδρας, οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις έναν πόντο (ισοπαλία στην Τρίπολη) και τρεις ήττες από Λάρισα, Κέρκυρα και Άρη με παθητικό τερμάτων 2-7.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x