Stoiximan Super League

Πριμ ανεξαρτήτως αποτελέσματος έταξε ο Τσακίρης

Πριμ ύψους 25.000 ευρώ, ασχέτως αποτελέσματος στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, έταξε στους παίκτες του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους τονώσει το ηθικό.Ο ισχυρός άνδρας των Νεοσμυρνιωτών είναι φανερά ενοχλημένος από τη φημολογία των τελευταίων ημερών πως πρόκειται να πουλήσει την ΠΑΕ και με την κίνησή του αυτή λέει ουσιαστικά στους παίκτες του πως: «Είμαι εδώ».

Πριμ ύψους 25.000 ευρώ, ασχέτως αποτελέσματος στον αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο, έταξε στους παίκτες του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» πήγε στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τους τονώσει το ηθικό.

Ο ισχυρός άνδρας των Νεοσμυρνιωτών είναι φανερά ενοχλημένος από τη φημολογία των τελευταίων ημερών πως πρόκειται να πουλήσει τις μετοχές της ΠΑΕ και με την κίνησή του αυτή λέει ουσιαστικά στους παίκτες του πως: «Είμαι εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x