Stoiximan Super League

Τριήμερο…

…ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη! Το Σάββατο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έδωσαν μία παράσταση στην Τούμπα αυστηρώς ακατάλληλη για καρδιακούς, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να παίρνει, τελικά, τη νίκη (2-1) στις καθυστερήσεις. Την Κυριακή, στο… θρίλερ για το δήμο της συμπρωτεύουσας, ο Γιάννης Μπουτάρης επικράτησε του Κώστα Γκιουλέκα με «διαφορά στήθους», 419 ψήφων! Απόψε, Ηρακλής και Άρης συγκρούονται στο Καυταντζόγλειο και υπόσχονται συνέχεια στο σασπένς!

ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη! Το Σάββατο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έδωσαν μία παράσταση στην Τούμπα αυστηρώς ακατάλληλη για καρδιακούς, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να παίρνει, τελικά, τη νίκη (2-1) στις καθυστερήσεις. Την Κυριακή, στο… θρίλερ για το δήμο της συμπρωτεύουσας, ο Γιάννης Μπουτάρης επικράτησε του Κώστα Γκιουλέκα με «διαφορά στήθους», 419 ψήφων! Απόψε, Ηρακλής και Άρης συγκρούονται στο Καυταντζόγλειο και υπόσχονται συνέχεια στο σασπένς!

Δεύτερος… γύρος, όχι των εκλογών (ξεμπερδέψαμε με αυτές), αλλά της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τις αναμετρήσεις -πλην του ντέρμπι- Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα και Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου.

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/10

Πανιώνιος-Ατρόμητος 0-1

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει ο Πανιώνιος. Ούτε η έλευση του Γιώργου Παράσχου, ούτε το πριμ που έταξε ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στάθηκαν ικανά να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση στους «κυανέρυθρους» ώστε να φτάσουν στη νίκη και να "ξεκολλήσουν" από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι Νεοσμυρνιώτες ηττήθηκαν 1-0 από τον Ατρόμητο εντός έδρας, για τη δέκατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, χάρη στο πρώτο γκολ του Τάτου (35’) στην πρώτη εθνική κατηγορία. Διαβάστε περισσότερα.



Εργοτέλης-Ολυμπιακός 0-0 (Διεκόπη στο ημίχρονο και θα συνεχιστεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η Σούπερ Λίγκα)

Τη διακοπή του αγώνα ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο, λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, αποφάσισε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Θανάσης Γιάχος. Χωρίς σκορ (0-0), αλλά με ένα κανονικό γκολ του Τοροσίδη που δεν μέτρησε, τα πρώτα 45 λεπτά. Την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου θα γίνει πιθανότατα το β' ημίχρονο του ματς. Διαβάστε περισσότερα.

Κέρκυρα-SKODA Ξάνθη 1-1

Δύο λεπτά στις καθυστερήσεις ήταν αρκετά για να χαρίσουν τις συγκινήσεις που δεν χάρισε ένα ολόκληρο 90λεπτό στο ΕΑΚ της Κέρκυρας, όπου οι Φαίακες ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Ξάνθη. Ο Βασιλακάκης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 92’, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Μαϊστόροβιτς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μπάμπη Τεννε. Διαβάστε περισσότερα



ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-1

Ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος από τις φαντασιώσεις των οπαδών του, λύγισε και την ΑΕΚ (2-1) και επιστρέφει δυναμικά στο κόλπο της κορυφής! Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια «διόρθωσε» στις καθυστερήσεις την ποδοσφαιρική αδικία που πήγε να δημιουργήσει το πέναλτι του Λεονάρντο (με το οποίο ισοφάρισε το γκολ του Φωτάκη) και έφερε τον «δικέφαλο του Βορρά» σε... απευθείας σύνδεση με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Διαβάστε περισσότερα.



Παναθηναϊκός-Λάρισα 1-1

Πέρυσι αυτά τα παιχνίδια τα «καθάριζε». Όταν παίζεις στην έδρα σου και θέλεις νίκη για να περάσεις στην κορυφή, έστω και με ένα παιχνίδι περισσότερο, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κερδίζεις. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε ούτε τον έναν ούτε τον άλλο τρόπο και έμεινε στο 1-1 με τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα προηγήθηκε με τον Κουζέν, οι πράσινοι ισοφάρισαν με τον Σισέ (22’) αλλά σπατάλησαν 70 λεπτά μη μπορώντας να φτάσουν στο γκολ. Διαβάστε περισσότερα.



Δευτέρα 15/11

Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα (17:15, NovaSports 1)

Ξένος… στο σπίτι του! Με μόνο στόχο να φύγει επιτέλους γελαστός από την έδρα του (τρεις ισοπαλίες, μια ήττα), ο Αστέρας θέλει να επιστρέψει στα… ψηλά. Οι δύο σερί ήττες απομάκρυναν την Καβάλα από εκεί, ωστόσο και η δική της… ανάποδη συμπεριφορά (μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε τέσσερις «εξόδους») δεν αποκλείεται να ξανακάνει ορατά τα «πιο πάνω πατώματα».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
ΒΟΗΘΟΙ: Φαντόπουλος (Πειραιά), Φώσκολου (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Αστέρα Τρίπολης

Ηρακλής-Άρης (19:30, NovaSports 1)

Ντέρμπι δεν έχει μόνο το Σάββατο! Μετά τα οριστικά… ξεμπερδέματα με τις κάλπες, Ηρακλής και Άρης συγκρούονται στο Καυταντζόγλειο και υπόσχονται σασπένς στην ποδοσφαιρική Σαλονίκη! Με το «Γηραιό»… κολλημένο στα «χ» (πέντε σερί) και τους «κίτρινους» κολλημένους ακόμα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (έκτοτε έχουν μόλις μια νίκη), ελπίζουμε κι εμείς να «κολλήσουμε» στις οθόνες μας με την μπαλίτσα που θα μας προσφέρουν!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυταντζόγλειο

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου (19:30, NovaSports 2)

Οι νέοι είναι… ωραίοι! Αν και «φρέσκοι» στη Superleague, Σερραίοι και Βολιώτες μόνο «ψαρωμένοι» δεν μοιάζουν. Τρεις νίκες στα πέντε τελευταία οι μεν (Πανσερραϊκός), τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι οι δε (Ολυμπιακός Β.) και άντε να προβλέψεις ποιος θα φύγει… προσγειωμένος από τη μεταξύ τους κόντρα!

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο 20/11

Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης (17:15)
SKODA Ξάνθη-Πανσερραϊκός (19:30)
Παναθηναϊκός-Ηρακλής (19:30)

Κυριακή 21/11

Ατρόμητος-Εργοτέλης (15:00)
Άρης-Κέρκυρα (17:15)
Λάρισα-Πανιώνιος (17:15)
Καβάλα-ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (19:30)

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x